Filmul BL „Semantic Error: The Movie” urcă pe #1 în boxoffice-ul din Coreea de Sud

Flmul BL (boy love) „Semantic Error: The Movie” are un succes nebun, la fel ca și K-Drama din care a fost făcut!

Versiunea cinematografică a dramei originale Watcha „Semantic Error” a ajuns pe primul loc în Top 10 în cinematografele din Coreea după lansare.

„Semantic Error: The Movie” este o versiune de cinema de 178 de minute a dramei extrem de populare „Semantic Error”, care descrie drama și povestea de iubire a unor tineri dintr-un campus: este vorba de Jang Jaeyoung (interpretat de Park Seo Ham), care apare ca o eroare în modul perfect de viață al lui Chu Sangwoo (jucat de Jaechan din DKZ).

Potrivit unei rețele de calcul integrat al comisiei de promovare a filmului, din 2 septembrie, filmul a înregistrat 99% din CGV Golden Egg Index, care este evaluat de telespectatori în timp real, ceea ce înseamnă că filmul s-a clasat pe locul nr. 1 și a fost în fruntea vânzărilor de bilete pentru că are cea mai mare rată de vânzare a biletelor actuale. De asemenea, a fost raportat că numărul cumulat de telespectatori a depășit 20 000 în doar trei zile de la data lansării. 

În plus, datorită entuziasmului uriaș al fanilor serialului care susțin și iubesc filmul, vizionarea în grup continuă din toată țara. În cinematograful CGV Apgujeong din Seul, există chiar și un „Auditoriu pentruSemantic Error”, dedicat dramei BL.

Drama originală Semantic Error” a înregistrat cifre record, cum ar fi numărul 1 în Top 10 al platformei timp de opt săptămâni consecutive și numărul 1 în tendința de conținut OTT. Versiunea cinematografică a dramei a dovedit încă o dată că popularitatea sa „la nivel de sindrom” nu se încheie prea curând.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s