Mimi din Oh My Girl, Exy din WJSN, Yubin și Shin Jimin își arată talentul vocal la „The Second World”

Watch: Mimi, Exy, Yubin, And Shin Jimin Showcase Their Vocal Talent In One-On-One Battles On “The Second World”

Primele patru concurente ale emisiunii dau startul primei runde vocale!

„The Second World” de la JTBC este o emisiune tip competiție unică în cadrul căreia opt concurente (care dețin poziția de rapper în trupele k-pop) vor sparge asumările false care fac referire la faptul că un rapper nu poate cânta bine. Concurentele emisiunii sunt: Moonbyul din MAMAMOO, Yubin (ex. Wonder Girls), Shin Jimin (ex. AOA), Mimi din Oh My Girl, Exy din WJSN, Moon Sua din Billlie, JooE din MOMOLAND și Kim Seonyou din CLASS:y.

Cântărețul Paul Kim va fi ghidul fetelor în cadrul emisiunii. Judecătorii vor fi persoane experimentate pe partea vocală, cum ar fi: Kim Bum Soo, Jung Yup, Jung Eun Ji din APINK, Eunkwang din BTOB și Kim Min Seok din MeloMance.

Săptămâna trecută, programul de audiție a început difuzarea cu lansarea unei runde prequel în care fiecare participantă a cântat o piesă rap. În data de 6 septembrie, emisiunea a lansat un nou episod, în care a dat startul primei runde de întrecere pe partea vocală.

Înainte de începerea oficială a rundei, gazda Paul Kim a prezentat regulile. După ce au participat în patru runde, cinci concurente vor fi selectate pentru a merge mai departe în cea finală. Aceste norocoase vor fi alese în funcție de punctajele acumulate. Câștigătoarea „The Second World” va primi oportunitatea de a cânta o melodie OST pentru o viitoare dramă JTBC și să evolueze solo pe scena Golden Disk Awards.

Pentru prima întrecere, Mimi a cântat contra lui Exy. Mimi a ales o melodie energică și carismatică, aceasta fiind „Into The Sky” de la Lexy, în timp ce Exy a optat pe alegerea unei melodii melancolice în stilul retro, anume „Melancholic Letter” de la Yoo Jae Ha.

Obținând patru voturi din cinci, Mimi a ieșit învingătoare!

A doua confruntare a fost cea dintre Shin Jimin și Yubin. Yubin a ales o melodie specială și a decis să o interpreteze în propriul său stil, „Invitation” de la Uhm Jung Hwa. Jimin a decis să cânte melodia „Magic Carpet Ride” de la Jaurim.

Obținând trei voturi contra două în favoarea sa, Shin Jimin a ieșit învingătoare.

Episodul trei va fi lansat marți, la ora 20:50. Rămâi pe site pentru mai multe actualizări!

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s