HyunA și DAWN experimentează viața de părinte pentru o zi la emisiunea „The Return of Superman”

hyunaanddawn - Twitter Search / Twitter

HyunA și DAWN au fost invitații speciali ai emisiunii „The Return of Superman” pentru episodul difuzat în data de 8 septembrie!

Pentru început, artista a mărturisit: „Nu m-am gândit niciodată să vin la The Return of Superman înainte, însă DAWN este un mare fan al lui Zen, așa că am vrut să îl întâlnească pe Zen. Eu, pe de altă parte, sunt o mare fană a lui Sayuri unnie.” HyunA i-a dăruit lui Sayuri diverse cadouri, printre care o cremă pentru față, o perie de păr și o geantă de lux.

Despre Zen, HyunA a spus: Este mult mai mare decât am crezut că va fi. Și nu am știut că poate merge atât de bine. Poate chiar și să fugă.” DAWN a adăugat: „Arăta ca un înger. Era întruchiparea binelui și a purității. Era atât de drăguț.

Curând, Sayuri l-a lăsat pe Zen în grija celor doi și a plecat de acasă, spre încântarea lui DAWN că va putea petrece tot timpul cu Zen. HyunA, DAWN și Zen au dansat, au mâncat porumb fiert și au colorat un tricou special. Mai târziu, DAWN l-a dus pe Zen în grădină, unde s-au distrat pe tobogan. În final, aceștia au mers la un magazin din apropiere pentru a lua înghețată.

Vizita s-a încheiat cu HyunA și DAWN adormindu-l pe Zen, iar cuplul a putut în sfârșit să se odihnească după o zi lungă. Artista a mărturisit: „Am văzut o parte neașteptată a lui DAWN. Nu avea experiență, bineînțeles, dar a dat tot ce a putut pentru Zen.” Mai apoi, a spus: „Zen este foarte drăguț. Când mergeam împreună, ținându-ne de mâini și mâncând înghețată, simțeam că nu aș fi putut cere mai mult pe lume.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s