Internauții sunt șocați să descopere trecutul problematic al lui Lee Jung Jae

La scurt timp după vestea că Lee Jung Jae va avea un rol în noul film Star Wars, internauții au descoperit lucruri șocante despre trecutul actorului.

Un internaut coreean a postat o fotografie cu un articol din 1999, în care se relatează cum Lee Jung Jae, în vârstă de 26 de ani pe atunci, a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului. Concentrația de alcool din sânge a ajuns la 0,222% (în contextul în care limita legală este de 0,08%).

Actorul Lee Jung Jae, acuzat de conducere sub influența alcoolului:

În ziua de 13, Secția de Poliție Gangnam din Seul l-a arestat pe actorul Lee Jung Jae fără detenție, acesta fiind acuzat că a provocat un accident conducând în stare de ebrietate.

Conform poliției, Lee își conducea mașina BMW cu o alcoolemie de 0,222% în fața clădirii S Bank din Nonhyeon-dong, Gangnam-gu, Seul, în jurul orei 2:10 AM, atunci când s-a izbit lateral cu un Matiz condus de doamna Song (în vârstă de 23 de ani, funcționară).

Lee Jung Jae, care se afla în mașină cu un coleg actor, domnul Jung, a negat inițial acuzațiile: „Nu eu conducea, managerul mi-a luat locul.”

În alt articol postat în 2002, a fost raportat că Lee Jung Jae a fost prins pentru a doua oară de către poliție pentru stare de ebrietate la volan. Actorul, aflat la vârsta de 29 de ani, a fost reținut pentru o alcoolemie de 0,054%. Acesta a spus poliției că a consumat trei sticle de bere la un pub din Apgujeong-dong cu prietenii săi.

Alte două articole din 2000 au dezvăluit că Lee Jung Jae a fost acuzat de agresiune.

(1) Secția de poliția Haeundae din Busan l-a reținut pe actorul Lee Jung Jae (25 de ani) pentru târârea unei femei de 22 de ani din mașina ei în fața unui club B și lovirea ei cu picioarele, rezultând în răni pentru care a fost nevoie de două săptămâni de recuperare.

(2) Lee Jung Jae a fost acuzat de asalt:
În luna noiembrie, în Cheongdam dong, Seul, Lee Jung Jae consuma alcool cu domnul Park, în vârstă de 36 de ani, și alte trei persoane la un Bar. Lee Jung Jae a fost acuzat pentru atac după ce a intrat într-o dispută cu domnul Pyo (30 de ani) și domnul Park.

Internauții coreeni s-au arătat șocați de cele menționate în postare. Câteva comentarii ale acestora cuprind:

  1. Este prima oară când aud de agresiunile sale…
  2. De ce ar lovi o femeie??? Este înfricoșător TT
  3. Sunt o mulțime de celebrități cu un trecut asemănător, dar sunt foarte bune la a-și schimba imaginea. Lol. În zilele de azi, dacă ai ajuns departe în carieră, nu ai putea să scapi pur și simplu de acuzații.
  4. Știam de accidente, dar este prima oară când aud de atacuri. Sunt șocat.
  5. Știrile sunt de acum 20 de ani și chiar și atunci era actor…
  6. Domnul Lee Jung Jae este o persoană înspăimântătoare…
  7. Lee Jung Jae a lovit o femeie pentru că era beat în mașina lui! Însă el spune că nu a lovit-o niciodată, doar a târât-o afară.
  8. Uimitor.

sursă

Un gând despre „Internauții sunt șocați să descopere trecutul problematic al lui Lee Jung Jae

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s