Loco anunță că se pregătește de nuntă!

Loco Personally Announces His Upcoming Marriage

Loco surprinde fanii cu anunțul căsătoriei!

În data de 13 august, Loco a postat o scrisoare pe contul personal de Instagram prin care anunță că își pregătește nunta:

Bună tuturor! Aș vrea să vă ofer câteva vești personale.

După ce mi-am încheiat serviciul militar, m-am întâlnit pentru prima oară după ceva vreme cu o prietenă de aceeași vârstă, alături de care am copilărit în același cartier. Cumva, timpul petrecut împreună a fost foarte emoționant, iar relația noastră a evoluat rapid.

În ultimii doi ani, am avut parte de multe momente fericite alături, respectându-ne reciproc munca și făcându-ne promisiuni veșnice.

Este o prietenă care a înțeles partea mea nesigură și neîncrezătoare din spatele scenei, mai mult decât oricine. Mulțumită ei, am reușit în sfârșit să simt fericirea vieții de zi cu zi, fără a mă teme să fac decizii de unul singur. Probabil fanii mei știu, este fata „Soy Latte”; pe care o menționez constant în versurile mele.

Deși încă suntem precauți din cauza situației cu pandemia, am decis să ținem o ceremonie liniștită în toamnă, alături de membrii apropiați de familie și câteva cunoștințe. Vreau să îmi exprim recunoștința vouă tuturor, pentru că m-ați susținut întotdeauna. Am vrut ca eu însumi să vă comunic veștile.

Au trecut zece ani de când am debutat. Datorită fanilor mei, am putut să îmi continui activitățile plin de recunoștință. Proiectele de care mă ocup anul acesta sunt în curs de desfășurare așa cum am plănuit, și vă voi vedea curând cu muzică nouă și prestații.

Vă mulțumesc întotdeauna. Aveți grijă de voi!

sursă

Un gând despre „Loco anunță că se pregătește de nuntă!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s