Park Min Young vrea să se retragă din jobul de soție falsă în K-Drama “Love In Contract”

Park Min Young Is Ready To Retire From Her Job As Professional Fake Wife In “Love In Contract”

Producătorii K-Dramei “Love In Contract” dezvăluie noi instantanee ale personajului interpretat de Park Min Young.

În multitudinea de seriale și tematici recurente, este greu să aduci ceva nou într-un scenariu. Cu siguranță că ideea de „soție de închiriat” nu este ceva nou în K-Drame, dar un scenariu bun și o echipă de actori pe măsură pot face diferența și pot naște un nou hit. 

Cu siguranță că noul serial “Love In Contract” are deja atenția publicului, înainte de a începe chiar, pentru că actorii principali sunt nume grele în industrie, adorate de public: Park Min Young, Go Kyung Pyo și Kim Jae Young.

Ceea ce atrage în plus și mai mult este ideea că, deși eroina principală este o soție falsă, ea ajunge cumva să formeze un triunghi amoros cu cei doi bărbați chipeși și complet diferiți pentru care lucrează.

Dar cum să faci povestea să atragă, fără să devină plictisitoare au neverosimilă? Ei bine, producătorii deja ne dau o idee despre asta cu noile poze și explicațiile oferite.  Se pare că Choi Sang Eun (jucată de Park Min Young) este gata să se retragă din industria soțiilor false, atunci când se trezește dintr-o dată și își dă seama cu întârziere de sentimentele ei pentru Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo), pentru care a lucrat în ultimii cinci ani.

Drept urmare, numai după expirarea contractului lor, dragostea poate înflori în sfârșit între cuplul fals care au jucat mult timp de-a soțul și soția în fața lumii.

Pe de altă parte, Choi Sang Eun și Kang Hae Jin (Kim Jae Young) vor face inimile publicului să bată mai tare în timp ce încearcă să se ascundă de ochii publicului cu relația lor contractuală, dar asta îi va apropia mai mult, Jung Ji Ho găsindu-se din acest motiv în fața unui rival. Pe lângă chimia lor incontestabilă, vom vedea cum va evolua această situație de triunghi amoros.

Premiera “Love in Contract” va avea loc pe 21 septembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s