RM din BTS donează 100 de milioane de woni pentru Fundația Patrimoniului Cultural Coreean din străinătate

BTS’s RM Donates 100 Million Won To Overseas Korean Cultural Heritage Foundation

RM din BTS a făcut o nouă donație generoasă!

În data de 15 septembrie, Administrația patrimoniului cultural și Fundația pentru patrimoniul cultural coreean de peste mări a dezvăluit că RM a donat recent 100 de milioane de woni (aproximativ $71.800) pentru păstrarea, restaurarea și folosirea bunurilor culturale din străinătate.

În luna septembrie a anului 2021, RM a donat 100 de milioane de woni pentru Fundația Patrimoniului Cultural Coreean din străinătate. Conform fundației, donațiile au fost folosite pentru a conserva hwarot-uri din Dinastia Joseon (îmbrăcăminte tradițională coreeană purtată în timpul dinastiilor Goryeo și Joseon de către femeile nobile în timpul ceremoniilor) la Muzeul de Artă din Lost Angeles. Noua sumă va fi valorificată prin crearea unui catalog care să conțină picturi coreene.

Artistul a postat cu numeroase ocazii fotografii în care vizita muzee și galerii de artă. Acestea au atras ulterior numere mai mari de vizitatori, dovedind influența membrului BTS asupra industriei artistice coreene.

sursă

Un gând despre „RM din BTS donează 100 de milioane de woni pentru Fundația Patrimoniului Cultural Coreean din străinătate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s