Kwak Do Won a fost reținut de poliție după ce a urcat beat la volan + agenția oferă o declarație

Kwak Do Won Booked For Drunk Driving + Agency Releases Statement

Actorul s-a urcat la volan sub influența alcoolului!

În data de 25 septembrie, Poliția Jeju Seobu a anunțat faptul că actorul Kwak Do Won a fost reținut după ce a fost găsit dormind în mașina sa aflată pe partea carosabilă a drumului, fiind în stare de ebrietate. Se pare că poliția a primit un raport în care se anunța faptul că o mașină nu se deplasa în respectiva dimineață. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe actor dormind într-un SUV în fața unei școli primare, în jurul orei 5:00 dimineața.

Conținutul de alcool găsit în sângele lui Kwak Do Won a fost suficient pentru a i se retrage permisul de conducere (0,08%). Oamenii spun că actorul ar fi recunoscut imediat fapta sa și a mărturisit că a condus în jur de 10 kilometri aflat în stare de ebrietate.

Un reprezentant al secției de poliție a declarat: „Din fericire, acesta a fost un caz de conducere sub influența alcoolului care nu a produs vreun accident. Plănuim să-l contactăm din nou pe Kwak Do Won pentru o investigație mai detaliată.”

La scurt timp, agenția actorului, MADA Entertainment a lansat o declarație oficială: „Ne cerem scuze profund pentru existența unui astfel de incident rușinos. Indiferent de motiv, nu există scuze. Atât Kwak Do Won, cât și agenția noastră își dau seama pe deplin de responsabilitate. Ne cerem scuze că am creat motive de îngrijorare în rândul oamenilor care îl urmăresc pe actor și ne cerem scuze pentru furorile create. Vom găsi o modalitate eficientă pentru a evita, pe cât posibil, crearea dificultăților pentru persoanele care lucrează alături de Kwak Do Won. Încă o dată, ne plecăm capetele în semn de scuze.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s