Hyungwon din MONSTA X i-a oferit un sfat sincer unui fan care a devenit târziu stagiar

[SBS Star] "I Started..." MONSTA X HYUNGWON Gives Sincere Advice to Fan Worrying About Starting Late

Hyungwon din MONSTA X i-a răspuns din propria sa experiență unui fan care se teme să debuteze târziu. Ce sfat i-a oferit idolul?

Cu puțin timp în urmă, o revistă de modă a distribuit un videoclip cu Hyungwon pe YouTube. În acest videoclip, artistul a citit câteva probleme scrise de fani, pe care le-au trimis în avans revistei, și le-a dat sfaturi.

Una dintre grijile pe care le-a citit a fost: „Sunt îngrijorat de faptul că încep totul mai târziu decât toți ceilalți. Ai putea să-mi dai un sfat sau să-mi spuni că este în regulă?”

Fără a ezita, Hyungwon a răspuns: „Nu cred că este târziu să încep ceva. Întotdeauna am întârziat și cu lucrurile ;i cu viața”.

Starul K-pop a continuat: „Știi cât de mulți oameni visează să devină o vedetă sau un actor K-pop de când sunt în generală, nu?  Eu nu am avut visul lor până la liceu”.

El a continuat: „Am început să-mi scriu propriile cântece la 26 de ani și am început să mă antrenez la 28 de ani. Totul a fost întârziat pentru mine. Dar mi s-a părut distractiv să învăț și m-am străduit din greu la toate lucrurile pe care le-am făcut”.

El a adăugat: „Bunicul meu a învățat de fapt fotografia la 70 de ani și și-a cumpărat un aparat foto tot  atunci. Cred că vor veni zile bune când vei continua să încerci orice faci. Asta e ceea ce îți pot spune acum”.

Născut în ianuarie 1994, Hyungwon a debutat ca membru MONSTA X în mai 2015 – avea 23 de ani (vârsta coreeană) la acea vreme, fiind considerat „bătrân” pentru un membru începător al unui grup K-pop. În ciuda acestui fapt, nu a renunțat niciodată; s-a străduit mai mult și a exersat mai mult.

Apoi  el a debutat ca DJ H.ONE în 2017 și a reușit încet-încet să-și facă cunoscut numele ca DJ.

Deși mulți idoli K-pop încep să-și scrie propriile cântece la numai câțiva ani de la debut,  Hyungwon a făcut și asta mult mai târziu. Prima  melodie produsă de el a fost inclusă în albumul MONSTA X în 2020, după cinci ani de la debut.

Recent, Hyungwon i-a făcut din nou mândri pe fani fiind compozitorul piesei „Complicated” de pe viitorul album al grupului de băieți AB6IXTAKE A CHANCE”.

Se pare că Hyungwon  este o dovadă vie că nu există „prea târziu pentru debutul în K-Pop”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s