Transformarea lui Cha Eunwoo și Han Sohee în personajele din „The Villainess Is A Marionette” provoacă reacții mixte online

În timp ce unii internauți adoră aspectul acestora, alții sunt dezamăgiți de rezultate!

Industria coreeană de divertisment este plină de persoane atrăgătoare, iar colaborarea dintre aceștia poate crea un val de reacții pe internet. Recent, exact asta s-a întâmplat când Cha Eunwoo din ASTRO și actrița Han So Hee s-au întâlnit pentru un proiect.

Lumea webtoonurilor continuă să câștige popularitate global. Unul dintre acestea, în special, continuă să primească laude, și anume „The Villainess Is A Marionette”. Povestea o urmărește pe prințesa Kayena, care este controlată de fratele său, Regef, ea părând doar o marionetă. După ce scapă de fratele său, contribuie la o luptă pentru putere și face echipă cu Ducele Kidrey.

Han So Hee și Cha Eunwoo fac echipă alături de Kakao pentru un scurt videoclip al webtoonului în care vor portretiza personalitățile personajelor. În fotografii, Han So Hee a devenit actrița principală, prințesa Kayena, emanând o eleganță adevărată, potrivită unei membre a familiei regale. Cha Eunwoo a devenit firea rece și puternică a ducelui Kidrey, iar aspectul său se potrivește perfect cu personajul.

Desigur, aspectul celor doi este incredibil, iar puși în paralel cu personajele din webtoon, Cha Eunwoo și Han So Hee par să le întruchipeze perfect.

Când imaginile au fost lansate pentru reclamă, internauții au rămas plăcut surprinși de cele două vedete. Cu aspectul lor fermecător, Han So Hee și Cha Eunwoo păreau o pereche perfectă pentru portretizarea cele două personaje. În timp ce unii internauți sunt încântați de prezentarea personajelor prin două dintre cele mai atrăgătoare vedete coreene, alții au avut reacții contrare la pozele de concept. Se pare că editarea pozelor a fost făcută pentru a se potrivi cu aura personajelor originale. Totuși, mulți internauți au subliniat faptul că fotografiile nu arată natural, adăugând că părea ciudat combinarea dintre lumea 3D și 2D.

Huh? De ce au ieșit pozele așa?

Amândoi sunt atrăgători, dar nu sunt sigur/ă dacă e din cauza editării sau a fotografului pentru că pozele puteau fi mai bune.”

Comparând cu alte pictoriale, acesta este ieftin. Cineva să facă ceva în legătură cu editările. Este neplăcut.

Nu este prima tangență a lui Cha Eunwoo cu webtoon-ul. Anterior în acest an, idolul a lansat o melodie originală pentru serialul numit „Focus On Me”. Totuși, chiar dacă imaginile arată foarte real, faptul că Cha Eunwoo și Han So Hee nu vor juca în web dramă este clar. În schimb, cei doi au colaborat cu Kakao și reprezintă cea de-a doua versiune a personajelor.

sursa: koreaboo

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s