Wonho anunță programul lansării albumului său + o nouă colaborare

Wonho va lansa o colaborare cu o cântăreață rap!

Pe 28 septembrie, Wonho a anunțat că albumul său single intitulat „Bittersweet” va conține două piese:  „Don’t Regret” și „On & On (feat. Yunhway)”. Se presupune că prima melodie este cea principală. De asemenea, idolul a anunțat și programul revenirii, care va cuprinde 3 seturi de poze și video-uri concept, un teaser video și două clipuri. 

Cel mai interesant element al momentului este anunțul despre colaborarea sa cu cântăreața rap Yunhway. Aceasta provine din Portland, SUA, și a devenit cunoscută publicului sud corean participând la show-ul Show Me The Money 8 din 2019. Ea este trecută și la drepturile pentru melodia „On & On”.

Wonho a promis că va încerca toate stilurile muzicale, deci nu este nicio supriză faptul că acesta va lansa o colaborare cu o artistă rap. Rămâne de văzut dacă el va încerca și câteva versuri de rap.

„Bittersweet” va fi lansat oficial pe 14 octombrie. Albumul său are deja stocul epuizat (pentru precomenzi) în anumite magazine online utilizate de fanii internaționali.

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s