Majoritatea artiștilor ce au cântat la INK Incheon Kpop Concert 2022 nu au cântat live

După ce concertul INK Incheon Kpop Concert a avut loc pe 1 octombrie, internauții coreeni își exprimă dezamăgirea, văzând grupurile care au evitat să cânte live pe scenă, optând pentru voci preînregistrate. După ce lista pentru concert a fost dezvăluită online, mulți internauți coreeni și internaționali s-au arătat interesați să afle cine a cântat live, însă au rămas dezamăgiți.

Pentru artiștii prezenți, setul audio îi clasează în trei categorii: Live AR (voci preînregistrate, microfoanele sunt oprite în timpul evoluției), Live MR (voci preînregistrate, microfoanele sunt pornite/oprite) și Doar MR (microfoanele sunt pornite pe toată durata melodiei).

Dintre toți artiștii ce au cântat la concert, doar membrele MAMAMOO au cântat live, obținând aplauzele publicului și comentarii de laudă pe Naver. MAMAMOO se bucură de reputația grupului care cântă doar live timp de opt ani de carieră.

MAMAMOO

Trupele care au cântat în regim Live MR (voci preînregistrate, microfoane pornite/oprite) sunt doar VIVIZ și Rumble-G. Internauții au observat rapid că doar trupe de fete au cântat Doar MR sau cu Live MR, ceea ce indică iar că în prezent este era trupelor de fete.

VIVIZ

Rumble-G

Restul trupelor și artiștilor sunt Kep1er, Billlie, EPEX, DRIPPIN, CIX, Jo Yu Ri, Golden Child și duetul Moonbin & Sanha. Aceștia au folosit Live AR, ce înseamnă că microfoanele acestor idoli erau oprite când aceștia „cântau” pe scenă.

Internauții sunt de acord că vocile preînregistrate sunt acceptabile în momentele cu o coregrafie dificilă, dar nu și la un concert care se presupune că e live. Fanii și audiența se așteaptă ca artiștii să cânte live.

Kep1er

Billlie

EPEX

CIX

Jo Yu Ri

Golden Child

Moonbin & Sanha

DRIPPIN

Credeți că idolii ar fi trebuit să cânte live la un concert cu audiență?sursa: allkpop

Publicitate

Un gând despre „Majoritatea artiștilor ce au cântat la INK Incheon Kpop Concert 2022 nu au cântat live

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s