Haerin din trupa NewJeans mărturisește ce a învățat despre ea însăși, cum să fie mai expresivă și altele

Haerin vorbește despre lecția pe care o învață în această etapă a vieții!

NewJeans a lansat recent un pictorial și interviu cu revista GQ Korea pentru luna octombrie, în care trupa a vorbit despre muzică, visuri și ce au mai făcut în ultimul timp.

GQ: „Chiar dacă oprim sonorul putem să ne dăm seama cine este vorbitoarea grupului doar uitându-ne la privirea lui Haerin. Chiar și acum.

Haerin: „Îmi place să ascult poveștile altor oameni. Am tendința de a asculta și astfel pot simpatiza cu ei, chiar dacă sunt emoții pe care nu le-am mai simțit vreodată.

GQ: „Ce lecție învață Haerin în această perioadă prin a face parte din NewJeans?

Haerin: „Cred că exersez cum să mă exprim. Deși am multe gânduri și sentimente, este dificil pentru mine să mă exprim deschis pe scenă ca alții să simtă la fel. Sunt încă neexperimentată, dar încerc să-mi dau seama cum.

GQ: „Din poziția în care te aflii, ai visat să ajungi Haerin de acum? Nu suntem siguri dacă să o descriem ca pe un „vis”.

Haerin: „Da! Chiar și acum, câteodată îmi vine să cred, câteodată nu. Hmm… Nu mă pot gândi la un moment anume, dar am fost fascinată să simt o astfel de emoție de la cineva pe care nu cunoșteam prin muzica pe care acea persoană o cânta.

Îmi aduc aminte acea persoană, care a cântat o melodie compusă de ea însăși. Încă mă gândesc „De aceea m-am simțit așa?” Mi s-a părut foarte interesant să poți să-ți transmiți sentimentele prin melodii.

GQ: „Se pare că subiectul emoțiilor, al sentimentelor și exprimarea acestora este importantă pentru tine. Dintre toate emoțiile pe care le trăiești la care răspunzi cel mai repede?

Haerin: „Fericire! Precum dintotdeauna mi s-a oferit, am vrut la rândul meu să o transmit mai departe. Este cel mai important lucru și mă bucur când reușesc să-i fac pe alții fericiți.

sursa: koreaboo

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s