Agenția lui Rain răspunde ferm la zvonurile că acesta ar înșela-o pe Kim Tae Hee

Un reprezentant al agenției lui Rain, Rain Company, a reacționat public respingând zvonurile recente, afirmând că acestea sunt „ridicole”.

La începutul acestei săptămâni, revista „Woman Sense” a publicat un zvon despre un „star de top” care își înșela soția. Potrivit zvonului, acest „star de top” este cunoscut drept vedeta tuturor vedetelor pentru că este de top la cântat, dansat, actorie și multe altele. Zvonul susținea că „starul de top”, care este căsătorit cu o femeie de o frumusețe și inteligență de renume, își înșela în prezent soția cu o jucătoare profesionistă de golf, „A”. Mai mult, zvonul susținea că „starul de top” avea chiar și un apartament separat cu „A” și că el a fost găsit o dată de soția sa acolo și avertizat.

La scurt timp după ce zvonurile au început să circule, unele voci de speculații au crezut că „vedeta de top” este Rain, adică soția lui este Kim Tae Hee.

Cu toate acestea, reprezentantul agenției Rain Company a subliniat rapid: „Vom lua imediat acțiuni legale”. Agenția și-a dezvăluit intențiile de a lansa actualizări suplimentare pe măsură ce acestea devin disponibile.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s