A reușit Jessi să iasă victorioasă la „Hidden Singer?”

Jessi "I came to Korea alone at the age of 14... I taught math and English to make a living"

Tu ai reușit să deosebești vocea artistei față de celelalte concurente?

În data de 7 octombrie, Jessi și-a făcut apariția mult așteptată în cadrul emisiunii muzicale numite „Hidden Singer”. Pentru a câștiga competiția, aceasta a trebuit să cânte o serie de melodii alături de alte cinci persoane care i-au imitat vocea la perfecție, astfel încât vocea ei să fie imposibil de deosebit.

În prima rundă, Jessi și imitatoarele sale au cântat pe rând melodia „What Type of X”. Artista a fost total șocată de modul în care celelalte fete au cântat asemănător ei. Ca urmare, 26 de persoane au votat-o pe aceasta ca fiind „cântăreața a cărei voce se aseamănă cel mai puțin cu a lui Jessi.”

Având al doilea cel mai mare număr de voturi care ar putea duce la eliminarea ei în primul tur, Jessi a decis să abordeze a doua rundă într-o altă manieră. Pentru aceasta, au cântat piesa „Ssenunni”.

Mai apoi, pentru a treia rundă, melodia selectată a fost „Life Is Good”, iar Jessi a fost doar la 3 puncte distanță de eliminare. Spre final, aceasta a reușit să treacă în runda a patra alături de cele două finaliste, unde au cântat hitul „NUNU NANA”.

În cele din urmă, Jessi a ieșit victorioasă cu un total de 61 de voturi, demonstrând faptul că este unica Jessi. Sosia ei, Jo Ha Yool a primit și ea laude din partea publicului și a cântăreței, după ce a acumulat un număr de 33 de puncte.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s