Actorii Ahn Hyo Seop și Kim Sejeong din „Business Proposal” se reîntâlnesc pentru un nou proiect ca ambasadori de brand

Când ficțiunea se transformă în realitate!

Actorii principali favoriți fanilor din drama „Business Proposal” lucrează împreună încă o dată, dar de această dată pentru o companie de mâncare, Realfood.

Zilele acestea, s-a confirmat faptul că Ahn Hyo Seop și Kim Sejeong vor lucra împreună cu Chicco Jerikho, un actor indonezian, pentru o reclamă pe YouTube numită „Office Romance Recipe”. Aceasta se va difuza pe 3 noiembrie pe canalul oficial de YouTube al companiei Realfood.

De asemenea, Hyo Seop și Sejeong i se vor alătura actorului Song Kang ca ambasadori internaționali ai mărcii.

Această reuniune dintre Hyo Seop și Seojeong este un vis devenit realitate pentru toți fanii dramei „Business Proposal” și ceea ce face acest lucru și mai adorabil este că personajele pe care le-au jucat în dramă lucrau de asemenea la o companie de mâncare. Acum, lucrează pentru o companie care promovează un stil alimentar sănătos, produse nutriționale și programe pentru Indonezia și mai departe.

Un alt fapt recent, Sejeong s-a reîntâlnit și cu prietena sa cea mai bună din serial, Seol In Ah, la „2022 The Fact Music Awards”. Fie că este vorba de realitate sau ficțiune cele două rămân prietenele drăguțe pe care toată lumea le îndrăgește.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s