Jeongyeon și Momo din trupa TWICE cumpără apartamente sofisticate în aceeași clădire

Jeongyeon & Momo TWICE (Jeongmo) ~ 20 MOMENTS OF JEONGMO

Sunt Jeongyeon și Momo vecine?

Pe data de 8 octombrie, presa coreeană „Sky Daily” a anunțat o știre recentă din industria imobiliară despre membrele trupei TWICE, Momo și Jeongyeon.

În anul 2019 cei doi idoli au devenit un subiect fierbinte pe rețele sociale și în comunitățile k-pop după ce au circulat zvonuri cum că acestea au cumpărat apartamente de tip penthouse, precum a făcut reclamă și clădirea. În ciuda acestui fapt, nimic nu a fost confirmat și se auzea că finalizarea nu va fi terminată până în anul 2021.

Apoi pe data de 8 octombrie, a fost confirmat că Momo și Jeongyeon, ambele născute în 1996 și membre ale grupului TWICE, au cumpărat și dețin acum apartamente dintr-o nouă clădire din Gwangjin-gu, Seul.

Conform industriei imobiliare și a registrului Curții Supreme, Jeongyeon a cumpărat anterior o cameră de 67,74m² în Guangjin-gu, Seul în ianuarie 2019 la prețul de 1.541 miliarde de won (5.594 de milioane de lei) și a plătit 500 de milioane de won în rate. Jeongyeon a început procesul de mutare la finalul lunii mai a acestui an și a obținut proprietatea.

Între timp, Momo a cumpărat, de asemenea, un apartament cu o zonă exclusivistă de 74,48m² în aceeași clădire pentru 1.572 de milioane de won (5.594 de mii de lei) în cash pe data de 23 februarie 2019 și recent a transferat proprietatea.

Sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s