Crush își cere scuze ca răspuns la acuzațiile în urma cărora ar fi ingnorat intenționat fanii de culoare

Crush a utilizat contul său personal de Instagram pentru a-și cere scuze în mod public!

Pe 10 octombrie, imaginile video cu cântărețul de R&B, care a cântat la festivalul „2022 SOMEDAY PLEMORA”, au devenit virale pe rețelele de socializare, arătându-l pe acesta în timp ce împarte high-five-uri cu publicul, dar omițînd audiența de culoare. Videoclipurile, precum și relatările directe ale situației au fost împărtășite de doi colegi de cameră care se identifică ca afro-americani și care s-au numărat printre cei zăriți în mulțime.

„Pentru ca asta să ni se întample nouă în mod direct… mi-a frânt inima”, a scris cineva pe Twitter. „Nu am trăit niciodată o astfel de discriminare izbitoare. Mai ales că era artistul meu preferat, mă doare atât de tare.”

Ca răspuns la acuzație, Crush și-a cerut scuze câteva ore mai târziu, susținând că a fost o neînțelegere și a scris atât în engleză, cât și în coreeană: Bună tuturor, am vrut doar să abordez problema referitoare la interacțiunea cu publicul de la spectacolul meu de aseară  de la festivalul 2022 SOMEDAY PLEROMA.

Am fost plecat aproximativ doi ani și faptul că am putut cânta alături de cei mai dragi fani ai mei a fost o experiență mult așteptată și de neuitat, așa că, în mod natural și instinctiv, am mers către mulțime și am întins mâna.

Pentru a evita alte neînțelegeri, aș dori să explic că a trebuit să mă rețin din a da palma cu fanii în anumite secțiuni, ca măsură de siguranță – fanii se apropiau prea mult de gardurile care susțin secțiunea de public și am văzut că cei din primul rând erau împinși de gard, așa că am decis rapid să nu mă apropii pentru siguranța fanilor mei.

Îmi cer scuze în mod sincer pentru neînțelegere cauzată de către acțiunile mele. Îmi iubesc fiecare fan în parte și niciodată nu aș putea să discriminez sau să favorizez pe cineva.”

Mai jos, puteți citi declarația lui Crush.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s