Fanii fac speculații despre artiștii de la Starship Entertainment care vor apărea în show-uș Youtube „The Game Caterers”

news-thumbnail

De când Starship Entertainment a anunțat că va difuza show-ul „The Game Caterers”, la care vor participa atât idolii cât și actorii manageriați de agenție, numeroși fani au comentat online cu privire la participarea favoriților lor la emisiune.

După anunțul noului show, Starship nu a dat alte informații. Însă fanii cu ochi de vultur și-au confirmat presupunerile pe baza activităților artiștilor de pe rețelele de socializare și a modului lor de a vorbi cu fanii.

Un fan a aflat că staff-ul emisiunii a urmărit conturile de Instagram ale lui Yoo Yeon Seok, Chun Youngmin, Shin Seung Ho și Lee Kwang Soo, în timp ce actorul Lee Dong Wook este, de asemenea, un mare candidat, deoarece și-a tachinat fanii pe o aplicație de mesagerie privată, spunând: „Oh Starship va merge pe canalul 15ya? Bine.. Bine, înțeleg”, împreună cu emoticoane criptice.

Fanii au mai ghicit că cel puțin 2 membri de la MONSTA X, CRAVITY și WJSN vor apărea în emisiune, deoarece membrii celor trei trupe și-au actualizat rețelele de socializare sugerând că se află în același loc, pentru același program.

De asemenea, fanii speculează că toate membrele IVE vor apărea și ele în emisiune, deoarece ele au apărut în același timp pe o aplicație de comunicare cu fanii simultan, probabil după ce și-au terminat un program împreună.

Tot fanii au mai aflat că filmările s-au făcut în perioada 10-11 octombrie, iar că emisiunea ar fi difuzată la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie. Fanii încântați au comentat: „Vă rog să apară Lee Dongwook și MONSTA X… Vreau să-i văd pe Lee Dongwook și Hyungwon împreună. O femeie va muri aici,” „Jung Sewoon trebuie să apară, va fi înnebunitor de amuzant.” „Sper ca toți membrii MONSTA X să apară. Toată lumea trebuie să vadă cât de distractivi sunt într-un show major!”Artiștii din Starship au o chimie grozavă, sunt atât de încântat” și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s