Actorul Kang Tae Oh din „Extraordinary Attorney Woo” le oferă fanilor vești din armată

Actorul din „Extraordinary Attorney Woo”, Kang Tae Oh, s-a bucurat de popularite și dragoste din plin în urma rolului său din serialul popular. Recent, acesta și-a informat fanii despre cum se descurcă în serviciul militar obligatoriu.

Kang Tae Oh s-a înrolat pentru serviciul militar obligatoriu de îndată ce serialul popular s-a încheiat, fără a putea să se bucure de faima cuvenită în mod corespunzător. Cu toate acestea, el a devenit una dintre cele mai așteptate celebrități printre fani după îndeplinirea datoriei naționale.

Nu a trecut mult de când actorul s-a înrolat, însă, recent, și-a pus fanii la curent cu o fotografie în care arată cum se descurcă în timp ce face pregătirea militară de bază la Centrul de Pregătire al Recruților.

Fotografia se vrea a fi o poză comemorativă pe care unitatea lui a făcut-o pentru a marca a treia săptămână de antrenament. În fotografie, Kang Tae Oh arată neschimbat și emană virilitate în uniforma sa de antrenament.

Internauții care au văzut fotografia nu au întârziat să lase mesaje: „ Se antrenează, dar pare că s-a obișnuit deja cu viața militară”, „Mă bucur că arată bine”, „Poate pentru că l-am văzut îmbrăcat în uniformă militară într-o reclamă, dar nu mi se pare că ar fi în armată, ci doar în altă reclamă”  și „Arată atât de bine”.

Kang Tae Oh s-a înrolat la Centrul de Instruire al Recruților Diviziei 37 din Jeungpyeong-gun, provincia Chungcheong de Nord, pe data de 20 septembrie. Înainte de a pleca, actorul a împărtășit fanilor câteva fotografii cu vestita tunsoare scurtă:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s