Regizorul Hwang Dong Hyuk și actorul Lee Jung Jae vor primi Ordinul Meritul Cultural

Pe 18 octombrie, YTN Star a raportat că regizorul Hwang Dong Hyuk și actorul Lee Jung Jae din serialul original Netflix, „Squid Game, vor primi în curând Ordinul Meritul Cultural de la Ministerul Culturii, Sportului și Turismului din Coreea de Sud!

Ordinul Meritul Cultural este o onoare acordată celor care au contribuit la promovarea și progresul culturii și artelor coreene. Ceremonia de premiere a Ordinului Meritului Cultural este programată să aibă loc pe 2 noiembrie. În timp ce regizorul Hwang Dong Hyuk intenționează să participe personal la ceremonie, actorul Lee Jung Jae va transmite mulțumirile sale printr-un mesaj înregistrat din cauza programului încărcat.

Este cunoscut faptul că regizorul Hwang Dong Hyuk este însuși mintea din spatele unuia dintre cele mai de succes seriale sud-coreene din toate timpurile, „Squid Game”. În prezent, acesta lucrează la sezonul 2 cu Netflix.

Actorul Lee Jung Jae a primit, de asemenea, nenumărate laude pentru interpretarea lui Sung Gi Hoon din „Squid Game”. Personajul său este așteptat să revină pe micile ecrane pentru sezonul 2.

Serialul original Netflix „Squid Game”, lansat inițial pe 17 septembrie 2021, are în vedere un joc de supraviețuire mortal, care îi prezintă pe oamenii din cele mai joase clase sociale, în timp ce concurează pentru șansa de a câștiga 45,6 milioane de woni. Chiar luna trecută, serialul a intrat în istorie la „2022 Primetime Emmy Awards”, regizorul Hwang Dong Hyuk luând acasă „Outstanding Directing for a Drama Series”, iar Lee Jung Jae câștigând „Outstanding Lead Actor in a Drama Series”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s