Mina din TWICE vorbește despre trupă, evoluția sa și multe altele

Mina Shares Gratitude For Her TWICE Members, How She’s Grown More Comfortable On Stage, And More

Artista a participat recent la un pictorial realizat de revista Cosmopolitan!

După ce a luat parte la ședința foto pentru pictorialul din luna noiembrie, Mina din TWICE a fost invitată să răspundă unor întrebări în cadrul unui interviu.

Cea mai recentă melodia a trupei TWICE, „Talk That Talk”, este una care surprinde o persoană care dorește să-și mărturisească sentimentele față de persoana iubită. Când a fost întrebat despre lucrurile pe care și le-ar dori să le audă din partea persoanei de care îi place, Mina a răspuns: „Hmm…Cred că dacă aș auzi că acea persoană mă place înapoi, aș câștiga încredere. Îmi place când acest lucru se întâmplă într-un mod simplu.”

Aceasta a mărturisit că nu a fost dintotdeauna o fire directă, spunând: „Sunt acel tip de persoană care nu comunică cu ușurință. Nu mă pricep în exprimare. Acest lucru îmi este greu chiar și cu membrele trupei. Uneori, Chaeyeong îmi trimite mesaje noapte târziu, spunându-mi că mă iubește. Râzând îi răspuns: „Doar nu ești beată, nu?”, apoi îi spun că o iubesc și eu.”

Cum trupa TWICE este alcătuită din nouă membre, Mina a explicat faptul că vocea sa a fost acoperită cu ușurință. Ea a explicat: „Înainte de orice întâlnire sau concert, am multe gânduri și opinii. Vreau să avem o evoluție eficientă și cool. De aceea abordez mult subiecte precum schimbarea pozițiilor ocupate de membre sau încercarea unor noi formații de dans.”

În ciuda faptului că artista este directă și serioasă când vine vorba de muncă, ea a dezvăluit că nu este atât de pricepută când vine vorba de rezolvarea unor chestiuni mici, cum ar fi alegerea unui meniu pentru cină. Ea a spus râzând: „Când fetele mă întreabă ce vreau să mănânc, eu spun orice! Preferințele mele nu s-ar alinia cu preferințele altei membre. În funcție de starea ta, s-ar putea să îți dorești să mănânci ceva diferit. De aceea sunt genul care este de acord cu orice.”

Persoana care s-a ocupat de interviu a subliniat faptul că Mina strălucește atunci când se află pe scenă, iar expresiile sale faciale sunt pe măsura evoluției. Legat de acest aspect, cântăreața a spus: „Când am debutat, munceam din greu și îmi spuneam mereu că trebuie să zâmbesc. Cu toate acestea, mi-am dat seama la un moment dat că pur și simplu acest lucru nu se potrivea. Chiar și atunci când evoluam, oamenii îmi spuneau că nu trebuie să zâmbesc constant, deoarece arăt bine și când nu o fac. Am învățat faptul că aș putea crea o evoluție strălucitoare fără să mă forțez să zâmbesc mereu. Cred că așa am reușit să mă bucur într-un mod confortabil de concertele noastre.”

În această luna, fetele se pregătesc de celebrarea celor șapte ani de la debut. Referitor la acest aspect, Mina a explicat: „Atunci când mi-am îndeplinit visul, a fost grozav, evident! Dar nu aș descrie acești șapte ani doar în acest mod. Au existat și timpuri dificile, când am luat pauze de la activitățile promoționale. Chiar și atunci, eram bine, deoarece le aveam pe fetele mele aproape. Sunt atât de recunoscătoare că toate nouă suntem unite. După cum am menționat anterior, nu mă pricep să mă exprim și sunt destul de timidă. Consider că sunt capabilă să trăiesc bine cu mine însămi ca membră a trupei TWICE, iar acest lucru se datorează membrelor.”

Mina a contemplat mai apoi la cel mai fericit moment pe care l-a trăit în timpul promoțiilor, spunând: „Sunt fericită când suntem toate nouă împreună. În trecut, aveam activități de grup programate zilnice, dar acum mai avem și programe individuale. Astfel că, atunci când ne reîntâlnim, sunt uimită și mă bucur să le revăd!”.

Dintre toate evoluțiile muzicale oferite fanilor în decursul celor șapte ani, aceasta a ales evoluțiile pentru „Cry For Me” drept cele mai reprezentative din punctul său de vedere. Apoi a explicat: „Fanii au reacționat într-un mod pozitiv, iar mie mi-a plăcut foarte mult această evoluție. Dintre toate melodiile trupei TWICE, aceasta este pisa cea mai întunecată și misterioasă!”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s