Song Hye Kyo, surprinsă în fotografii la show-ul de modă Fendi de la New York

Cei de la Fendi au dezvăluit poze de la prezentarea de modă pentru colecția 2023 primăvară/vară. Song Hye Kyo a fost în primul rând, alături de Lee Min Ho.

Actrița a fost văzută la Săptămâna modei de primăvară-vară 2023 din New York, arătând elegant și la modă purtând o rochie tip cămașă lungă de piele neagră, ciorapi cu model și tocuri stiletto șic. Ținuta ei a fost asortată cu o geantă albă, semnătură a brandului de lux.

Săptămâna Modei de la New York se bucură întotdeauna de prezența unui număr mare de vedete. Primele rânduri ale prezentărilor de modă sunt întotdeauna rezervate editorilor-șefi, editorilor de la reviste prestigioase, clienților, artiștilor și influencerilor. Stând în primul rând, vedetele atrag atenția cu aspectul lor remarcabil și moda elegantă.

La show-ul Fendi, Kim Kardashian și Sarah Jessica Parker s-au așezat una lângă alta. Tot în primul rând au stat și Lee Min Ho și Song Hye Kyo. Actorul a fost numit ambasador global al brandului de lux la începutul acestui an. Amândoi au atras atenția cu ținutele și vizualul lor perfect.

 

 

 

Sursa: dispatch

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s