Canalul de YouTube TwoSetViolin critică trupa BLACKPINK în melodia parodie „Sell Out”

În piesa recentă numită „Sell Out”, canalul de YouTube TwoSetViolin critică trupa BLACKPINK, numindu-le pe fete „oameni fără principii” care vor doar să vândă.

Această parodie a cauzat agitație printre fanii trupei, dar și fanii canalului de YouTube au reacționat la cea mai recentă parodie.

Fan: „Este un lucru să faci o parodie unei melodii, dar să vă bateți joc de fete deși nu ați fost provocați este complet altceva și asta este exact ceea ce faceți. Sunteți patetici.

Fan: „Nu sunt fan BLACKPINK, dar este prea mult. Am citit toate versurile și în loc să fie o melodie de diss, este mai degrabă una care promovează ura față de BLACKPINK. Nici măcar nu încearcă să o ascundă. Melodia aceasta nu ar trebui să aibă drepturi de autor? Este fix SHUTDOWN, au folosit negativul grupului BLACKPINK.

TwoSetViolins este un canal de YouTube bine cunoscut pentru interpretările la vioară și piesele parodii, care a acumulat de-a lungul anilor milioane de vizualizări. Piesa conține versuri precum „Și după ce ați devenit faimoase, toate melodiile voastre sună la fel.” „De-abia faceți melodii, cum de vă numiți staruri pop.” „Trebuie să cântați la tubă, pentru că repetați aceleași două măsuri.”, „Dacă chiar credeți că sunteți reginele K-pop/ mai bine vă gândiți de două ori” (”Then you better think TWICE”) și „Mi-am vândut sufletul diavolului, voi l-ați vândut companiei/ Vinde vinde vinde vinde vinde vinde /Față de voi, eu am principii.”

Un YouTuber numit Bangtan Moonchild încearcă să explice videoclipul parodic: „Paganini a fost un violonist italian faimos și compozitor care a trăit cu aproximativ 200 de ani în urmă. El a compus „La Campanella” care este folosită în „Shut Down”. Totuși în melodie există doar două măsuri muzicale ale piesei originale care se repetă și care sunt editate. Acest lucru poate fi considerat o insultă pentru un cântăreț de muzică clasică care iubește și respectă munca lui Paganini.

În acest videoclip, Eddy (băiatul care cântă rap) se preface că este Paganini. Face rap cântând „La campanella” (nu doar cele două măsuri muzicale). Paganini își cântă partea gândindu-se că melodia este despre el și apoi realizează că aceasta nu este de fapt despre el (2:50). Acesta este clar un videoclip parodie.”

Chiar dacă videoclipul este o parodie, fanii trupei BLACKPINK nu sunt încântați de versurile aspre folosite.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s