G-Dragon din Big Bang discută despre industria muzicală, aspirațiile sale și altele

BIGBANG’s G-Dragon On What He’s Learned From The Music Industry, His Dreams, And More

Artistul a luat parte la un pictorial realizat pentru revista Elle Korea

După finalizarea ședinței foto, G-Dragon din Big Bang a fost invitat să răspundă la câteva întrebări în cadrul unui interviu. Vorbind despre ceea ce îl face energic zilele acestea, artistul a explicat: „Multe momente s-au sincronizat bine în viața mea, așa că mi-am petrecut timpul prețios. Am dezvoltat recent tendința de a evita activitățile în aer liber, dar luând în vedere evenimentele pe care le-am trăit recent, gândurile mi s-au schimbat. Am avut activități în străinătate și am avut oportunitatea de a întâlni oameni pe care îi cunoșteam de mult timp.”

El a explicat fericirea pe care a simțit-o atunci spunând: „Am vrut să le ofer timpul, energia și inima mea acelora care și-au transmis sinceritatea, în ciuda faptului că a fost prima oară când ne-am întâlnit. Am câștigat multă putere din partea celorlalți și mi-am petrecut fiecare zi în mod plăcut. Aceasta este atmosfera zilelor mele din prezent.”

Mai apoi, G-Dragon a descris ce înseamnă un cântăreț cool din punctul său de vedere: „Este ceva greu de definit, dar cred că a fi un cântăreț înseamnă a cânta în mod natural, ci nu artificial, povestea ta. Dacă viața este o piesă de teatru, mi se pare grozav să o trăiești de parcă ai fi personajul principal. Și eu am vrut să trăiesc așa, astfel că m-am străduit să îndeplinesc acest lucru.”

După aceea, el a abordat subiectul industriei muzicale, vorbind despre cariera competitivă de idol k-pop și ce influență a avut aceasta asupra sa, spunând: „Când am intrat pentru prima oară în YG Entertainment, sistemul de pe atunci nu era ca cel de astăzi. Mi-am petrecut perioada de stagiatură în timp ce mergeam și la școală, motiv pentru care eram certat mult. Nu era un stil de viață garantată, așa că te simțeai ca în sălbăticie. Când privesc în trecut, realizez că acea perioadă a fost cea mai distractivă, dificilă și cea mai pasională dintre toate. Fiecare zi era plină de energie și ambiție. Mi-e dor de acele vremuri.”

G-Dagon a adăugat: „Am debutat în trupa Big Bang când aveam vârsta de 19 ani. Am produs muzică care era diferită față de muzica mainstream pentru idoli din acea vreme. Anul viitor voi împlini 30 de ani de când am intrat în această industrie. Ceea ce voi spune este ceva ce auzi des la adulți, dar înțeleg expresiile precum „există plăcere la sfârșitul suferinței” și „nu există limită pentru a învăța.”Aceste lucruri par evidente, dar pe măsură ce timpul trece, simți că este adevărul. În perioada de stagiatură în care m-am pregătit mult, am avut gânduri, dorințe și m-am rugat mult. Am suferit și am tânjit după acestea de parcă ar fi fost de viață și de moarte. De aceea, după ce am izbutit, viața mea pare suprarealistă. Totuși, simt și că aceasta este viața pe care am realizat-o și ceea ce am câștigat pentru toate lucrurile îndurate.”

Când a fost întrebat despre trăsătura de caracter pe care ar vrea să o dețină tot timpul, acesta a spus: „Modul meu de a fi consecvent. Este ceva ce aud des de la cei din jurul meu și este ceva ce simt și eu. Pe măsură ce am îmbătrânit, am câștigat libertate și am devenit mai blând. Când eram mai tânăr, în funcție de situație, sunt sigur că eram cineva care arăta îndrăzneț, răutăcios, sensibil și rece. Cu toate acestea, gândurile, intențiile și interesele lui Kwon Ji Yong (numele său real) au rămas aceleași, fără nicio schimbare. Majoritatea personalului care lucrează cu mine îmi este alături de 20 de ani. Pentru mine, ei înseamnă cea mai mare comoară pe care o am și sunt figuri importante în viața mea, deoarece îmi permit să continui această carieră.”

Mai apoi, G-Dragon a vorbit despre aspirațiile sale personale, explicând:Indiferent de rezultat, atât timp cât circumstanțele îmi vor permite, voi continua să lucrez în liniște în același mod. E evident. Vreau să mă prezint așa cum sunt, inclusiv ceea ce găsesc frumos și bun la mine, precum și emoțiile pe care le simt. Încercările pe care le-am trăit până acum și pe care le voi arăta în viitor sunt visele mele de lungă durată care mi-au permis să fiu aici astăzi.Sper să fiu un „vis bun”, care poate deveni visul altcuiva.”

sursa: soompi

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s