Ravn părăsește trupa ONEUS + agenția oferă o declarație

ONEUS’s Agency Announces Ravn’s Departure From Group

După izbucnirea unei controverse, idolul alege să părăsească grupul.

În data de 14 octombrie, o persoană care pretindea că este fosta iubită a lui Ravn din ONEUS a lansat o serie de acuzații împotriva acestuia pe platforma Twitter. Ca răspuns asupra zvonurilor răspândite, agenția RBW a anunțat faptul că va verifica autenticitatea acuzațiilor, iar Ravn și-a oprit activitățile temporar până la rezolvarea întregii situații.

În data de 27 octombrie, agenția a lansat o declarație oficială, pentru a face un anunț:

Bună ziua! Suntem RBW.

Ne exprimăm recunoștința sinceră față de fanii care prețuiesc ONEUS și vă informăm având inimile îndurerate că membrul Ravn va părăsi grupul. Referitor la această problemă, idolul și-a exprimat intenția de a pleca voluntar, fiind îngrijorat de durerea pe care a provocat-o trupei ONEUS și fanilor acesteia. După o discuție cu acesta și ceilalți membri, am decis să îi respectăm decizia de a părăsi grupul în mod voluntar.

Așadar, ONEUS își va continua activitățile având un număr de cinci membri. Fără a lua în considerare plecarea lui Ravn, în timp ce verificam cazul, am descoperit informații false și editate în scopuri rele, incluse în postările care au fost răspândite. Vom dezvălui adevărul într-un proces. În plus, vom lua măsuri legale împotriva persoanelor care au intenții răutăcioase asupra agenției sau artiștilor noștri. Indiferent de valabilitatea postărilor, ne simțim responsabili pentru inadecvarea pe care am avut-o în managementul artistului.

Ne cerem scuze profund pentru cauzarea motivelor de îngrijorare din cauza problemelor legate de viața personală a artistului nostru. Vă rugăm să continuați să arătați mult interes și sprijin activităților trupei ONEUS. Ne plecăm capetele în semn de scuze pentru că am cauzat motive de îngrijorare fanilor.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s