Kang Ha Neul, Ha Ji Won, Jung Ji So și Noh Sang Hyun discută despre drama „Curtain Call”

Cei patru actori au participat împreună la un pictorial realizat de revista Harper’s Bazaar!

După finalizarea ședinței foto, cei patru actori, Kang Ha Neul, Ha Ji Won, Jung Ji So și Noh Sang Hyun, au participat și la un interviu în care au discutat despre cea mai recentă dramă în care au jucat împreună, anume „Curtain Call”.

„Curtain Call” este o dramă coreeană care se centrează pe viața unei familii, cea a lui Ja Geum Soon (Go Doo Shim), o femeie în vârstă care deține un hotel numit Nakwon și pe viața unui tânăr actor de teatru pe nume Yoo Jae Heon (Kang Ha Neul), care este angajat să se prefacă că este nepotul acesteia. Ha Ji Won joacă rolul lui Park Se Yeon, nepoata lui Ja Geum Soon.

Când au fost întrebați despre aspectul care ar atrage telespectatorii să urmărească drama, Kang Ha Neul a spus: „Nu este ceva ce poate fi vizionat în mod obișnuit. Cred că telespectatorii vor fi încântați de acest lucru!”. Ha Ji Won și-a exprimat părerea, de asemenea, spunând: „Veți putea simți dragostea unei familii în timp ce urmăriți procesul actorilor care evoluează împreună!”.

Mai apoi, persoana care s-a ocupat de interviu i-a întrebat pe actori care este lucrul care îi determină să își urmeze cariera. Kang Ha Neul a răspuns: „Atmosfera încântătoare de pe platoul de filmare! Accept mereu evaluările scenelor pe care le joc. Defapt, cred că orice actor ar trebui să se simtă mai liber când vine vorba de o evaluare!”.

Mai apoi, Ha Ji Won a adăugat: „Mă simt cea mai fericită când reușesc să-mi eliberez energia pe platoul de filmare. Vreau să transmit publicului anumite mesaje, valori, sentimente și gânduri pozitive prin munca mea semnificativă!

Între timp, Jung Ji So și Noh Sang Hyun au ales un cuvânt cheie pentru a descrie forța lor, acesta fiind „Validarea”. Jung Ji So a remarcat: „Când e să-mi amintesc de visul meu de a deveni actriță, vreau să-mi dovedesc simțul responsabilității, dorința de a arăta cine sunt și dorința de a rămâne cu aceste principii până la sfârșit.Noh Sang Hyun a completat spunând: „Am dorința de a fi recunoscut în cariera mea și de a arăta de ce sunt capabil.”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s