Jennie din BLACKPINK vorbește despre aspirațiile și cariera sa + altele

BLACKPINK’s Jennie Shares What She Thinks It Means To Be An Icon, Hopes For Her Future Self, And More

Artista a participat recent la un pictorial realizat de revista Elle Korea!

În septembrie, trupa BLACKPINK a lansat cel de-al doilea album de studio intitulat „BORN PINK”. Când a fost întrebată despre caracteristicile pe care consideră că le are în sânge din naștere, Jennie a spus: „Atitudinea și mentalitatea pe care o am când sunt pe scenă. Mă simt anxioasă înainte să urc pe scenă, dar odată ce ajung acolo, mă concentrez asupra evoluției mele și știu cum să mă bucur de energia primită.”

Persoana care s-a ocupat de interviu a descris personalitatea lui Jennie ca fiind una „swag”, dar artista a spus că vrea să fie văzută mai mult ca „pasionată” și „profesionistă”. Aceasta a explicat: „Cel puțin atunci când sunt pe scenă, îmi doresc să arăt cool mai mult ca niciodată. Muncesc foarte mult pentru asta. De aceea, aș fi foarte fericită dacă oamenii s-ar gândi la acele cuvinte când mă privesc.”

Anul viitor, Jennie își va face debutul ca actriță și își va face apariția în cadrul noului serial „The Idol” de la HBO, în care mai joacă actori precum The Weeknd, Lily-Rose Depp, Troye Sivan și multe alte vedete americane. Legat de acest aspect, cântăreața a spus: „Este o adevărată provocare. A trebuit să mă adaptez unui mediu nou, fiind o experiență pe care nu am mai trăit-o până acum în timpul promoțiilor muzicale. În viitor, am încredere că acest lucru va fi foarte util atât pentru mine, cât și pentru viitoarele mele activități în materie de muzică.”

De-a lungul carierei sale, artista a călătorit în toată lumea alături de trupa BLACKPINK. Referitor la acest fapt, ea a împărtășit: „Experimentarea și explorarea unor culturi din diferite țări sunt foarte de ajutor! Este evident faptul că experimentăm aceste trăiri în medii diferite, dar este ceva complet astfel când simți acest lucru personal. Atunci când întâlnesc oameni noi și văd lucruri diversificate, simt cum ideile mele fixate se destramă. Aceste experiențe sunt de ajutor, pentru a te face mai creativ.”

Mai apoi, Jennie a dezvăluit gândurile sale în legătură cu cea ce face o celebritate să fie numită „icon”. Ea a spus: „Cineva care are opinii și gânduri clare. Cred că ai putea primi acest titlu doar dacă ai capacitatea de a adresa întrebări celor din jur, din propria ta perspectivă. Dacă reușești să faci acest lucru, înseamnă că ai curajul să te exprimi, în loc să spui niște idei și povești doar de dragul lumii.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s