Lee Young Ae oferă ajutor familiei unei victime care a decedat în timpul tragediei din Itaewon

Lee Young Ae Confirmed to Star as Main Lead in New Drama 'Koo Kyung' |  KDramaStars

Actrița Lee Young Ae s-a oferit să ajute familia unei victime care a decedat în urma incidentului din Itaewon.

Potrivit Fundației Coreene pentru Bunăstarea Persoanelor cu Dizabilități, Lee Young Ae și-a exprimat dorința de a ajuta familia Julianei Park, o rusoaică în vârstă de 25 de ani, rezidentă în Coreea, care s-a numărat printre cei 26 de străini uciși în tragedia din Itaewon.

Tatăl Julianei Park a dorit să trimită trupul fiicei sale înapoi în orașul natal din Rusia, dar nu a reușit să adune cei 5.000 de dolari necesari pentru taxele de transport.

După ce i-a auzit povestea, Lee Young Ae a împărtășit prin intermediul fundației: „Doresc să îl ajut pe domnul Park și pe familia sa care nu se pot întoarce în țara lor de origine din cauza dificultăților financiare.” Lee Young Ae este în prezent șefa Comitetului consultativ pentru cultură și artă al Fundației Coreene pentru Bunăstarea Persoanelor cu Dizabilități.

Ambasada Rusiei a luat de asemenea măsuri, promițând să asigure costurile de transport pentru cetățenii care nu pot strânge fondurile necesare. De asemenea, aceștia vor elibera cât mai repede posibil documentele necesare pentru transportul cadavrelor și discută problemele legate de costuri direct cu firma responsabilă.

Ministerul Afacerilor Externe discută cu celelalte ministere modul de plată în avans a cheltuielilor de înmormântare pentru a preveni apariția unor astfel de cazuri pentru victimele străine.

Transmitem cele mai profunde condoleanțe victimelor acestei tragedii și celor dragi acestora.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s