Kazuha din LE SSERAFIM vorbește despre documentarul trupei, aspirațiile sale și altele

LE SSERAFIM’s Kazuha On Why She Cried In Their Pre-Debut Documentary, Future Goals, And More

Artista a participat la un pictorial realizat de revista Marie Claire!

Kazuha din LE SSERAFIM a fost invitată să ia parte la o ședință foto pentru coperta revistei din luna decembrie. După finalizarea fotografiilor, aceasta a împărtășit: „A fost interesant și distractiv! Încă mă simt puțin timidă să stau în fața camerei, dar cred că mă adaptez mai repede decât ar putea alții, datorită colegelor mele din trupă, care au mai multă experiență.”

Grupul de fete a organizat recent propriul documentar intitulat „The World Is My Oyster”, care a urmărit membrele în timpul pregătirilor pentru debut și activitățile promoționale de la începutul acestui an. Legat de acest lucru, Kazuha a spus: „După ce am privit acel documentar în prezent, m-am simțit bine să pot urmări procesul prin care am ajuns unde sunt astăzi. Nu este ușor să lași o evidență a întregii tale călătorii!”

Cât despre scena pe care a numit-o ca fiind cea mai memorabilă, artista a ales scena în care a plâns. Aceasta a explicat faptul că a fost extrem de anxioasă după doar câteva zile după ce a sosit în Coreea, însă s-a emoționat până la lacrimi când instructorii și celelalte fete au primit-o într-un mod călduros.

Privind spre viitor, Kazuha a remarcat: „Vreau să încerc evoluții noi, care să exprime modul în care am devenit mai încrezătoare și puternică. Încă mă aflu în procesul continuu de a devenit acea persoană. Am dorința de a continua să mă perfecționez, astfel încât să pot ajunge pe scene mari! Vreau să organizez mai multe activități decât în prezent, scopul meu fiind acela de a mă afla pe scenă plină de încredere!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s