JYP Entertainment va lua măsuri legale împotriva persoanelor care încalcă intimitatea membrilor Stray Kids

Stray Kids members debate between face and private part

JYP Entertainment a emis un avertisment sever pentru persoanele care invadează continuu intimitatea membrilor Stray Kids.

În data de 11 noiembrie, JYP Entertainment a publicat o declarație în care a amenințat că va lua măsuri legale ferme împotriva celor care vor continua să încalce în viitor viața privată și drepturile fundamentale ale membrilor Stray Kids.

Agenția a precizat că, deși a făcut deja „mai multe anunțuri anterioare cu privire la această problemă”, un număr de persoane au continuat să se angajeze în mod repetat în „acțiuni precum așteptarea artiștilor în apropierea locuințelor lor, urmărindu-i în liftul clădirii și strecurându-se în până la ușile dormitoarelor.

JYP Entertainment a dezvăluit, de asemenea, că a adunat dovezi ale unui astfel de comportament și le-a transmis poliției, avertizând că va depune atât plângeri penale, cât și procese civile „dacă încălcările vor continua după afișarea acestui anunț”.

Mai jos aveți întreaga declarație a agenției:

Bună ziua, suntem JYPE.

Dorim să le mulțumim fanilor care întotdeauna sprijină Stray Kids cu multă dragoste.

Au existat cazuri repetate de persoane care au invadat intimitatea artiștilor noștri, chiar dacă am făcut mai multe anunțuri în trecut cu privire la această problemă. În special din cauza persoanelor care comit acțiuni precum așteptarea artiștilor în apropierea locuinței lor, urmărindu-i în lift și strecurându-se în clădire până la ușa dormitoarelor, atât membrii, cât și vecinii care locuiesc în aceeași clădire suferă.

Conform legii privind pedepsirea infracțiunilor de hărțuire, implicarea în acțiunile menționate mai sus este considerată „hărțuire” și constituie o infracțiune care poate fi pedepsită cu până la trei ani de închisoare sau cu o amendă de până la 30 de milioane de woni.

În cazul în care situația continuă, este probabil să aibă un impact negativ menținerii aceluiași cămin pentru membri. Vă cerem să recunoașteți că acționând doar din interes personal, puteți cauza prejudicii altora și să vă abțineți de la astfel de activități.

Ca urmare a anunțului nostru anterior, am adunat dovezi, inclusiv înregistrări de pe camerele de supraveghere ale unor persoane care încalcă intimitatea și drepturile personale ale artiștilor noștri, și le-am trimis la secția de poliție competentă.

În cazul în care încălcările vor continua și după afișarea acestei notificări, nu numai că vom adăuga respectivele persoane pe o listă neagră permanentă pentru activitățile fan clubului Stray Kids, dar vom lua și toate măsurile [juridice] civile și penale posibile disponibile în conformitate cu legile referitoare la infracțiunile de hărțuire. Vă notificăm că nu avem în continuare nicio intenție de a ajunge la o înțelegere sau de a da dovadă de clemență în astfel de cazuri.

JYPE va continua să lucreze mai mult pentru siguranța artiștilor și pentru protejarea drepturilor lor.

Vă solicităm cooperarea activă.
Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s