Lui Jihoon din TREASURE i-au trebuit doi ani să le spună părinților despre visul său de a deveni idol k-pop

TREASURE Jihoon

Să aflăm ce l-a oprit să le spună imediat părinților despre cariera sa de vis!

Ca membru al trupei TREASURE, Jihoon este unul dintre cei mai populari idoli k-pop din cea de-a patra generație. Este cunoscut pentru aparițiile sale la emisiunile Mnet, la spectacolul de supraviețuire al companiei JYP Entertainment, „Stray Kids”, și pentru participarea la reality show-ul „YG TREASURE BOX”.

Totuși, fanii nu știu că lui Jihoon i-a fost greu să le spună părinților despre dorința sa de a debuta ca idol k-pop. Într-un nou videoclip postat de „HeyNews”, acesta și-a împărtășit povestea de dinainte de debut.

În cel mai recent episod al emisiunii „Hello”, idolul întâlnește mama unui fan. În prima parte, acesta citește scrisoarea trimisă de fan. Pe la finalul ei, fata menționează că suferă de anxietate și trece printr-o perioadă grea. Mama sa spune apoi: „De asta nu mi-a arătat scrisoarea. Am crezut că fiica mea a fost aici pentru că îi era greu să învețe.

TREASURE Jihoon

Ca răspuns, Jihoon și-a readus aminte că și el suferea din cauza anxietății, dar și din cauză că a fost ezitant să le spună părinților despre visul său de a deveni idol.

TREASURE Jihoon

În primul rând, casa mea era foarte deschisă”, a spus. „Acum că mă gândesc, nu cred că părinții m-au comparat vreodată cu cineva. Că cineva e bun la asta, dar tu de ce nu poți? Nu am auzit vreodată acest lucru de la ei.

TREASURE Jihoon

A spus apoi că, deși a crescut într-un mediu blând, când i-a trecut pentru prima oară prin cap că ar putea deveni un idol k-pop, nu le-a spus imediat părinților. La început s-a gândit să devină cântăreț, adică în clasa a 7-a, dar până în clasa a 9-a nu le-a spus părinților nimic. „Mă îngrijoram că părinții s-ar împotrivi”, a explicat Jihoon. Apoi, a adăugat că și el avea nedumeriri despre cariera pe care avea să o aleagă, întrebându-se „Chiar îmi doresc asta?

Într-un final, părinții l-au întrebat direct dacă există ceva ce ar dori să facă. Așa că le-a mărturisit că voia să devină cântăreț. Din fericire, părinții lui au fost încântați să audă acest lucru și l-au întrebat de ce nu le-a spus mai devreme ca să-l trimită la o academie de muzică și dans.

Jihoon a ajuns apoi la zilele sale de stagiar, spunând „Când eram stagiar, mi-a fost greu. Nu știam dacă pot să debutez sau nu, dar trebuia să dau tot ce am.

TREASURE Jihoon

Am mers la un liceu de arte din Seul”, a continuat Jihoon. „Cred că e normal să nu știi cum se simte fiica ta. De exemplu eu nu aveam timp să le spun părinților. Nu puteam vorbi nici dacă nu-mi era bine.

TREASURE Jihoon

A continuat apoi că într-o zi a primit note mici la evaluare și că era pe punctul de a fi exmatriculat. „Mi-a fost greu când aveam anxietate la vârsta de 17 și 18 ani. Voiam să fug, dar nu aveam unde.” Acesta a concluzionat „Sunt sigur că Jueun știe că mi-a fost greu să debutez. De aceea cred că va putea să muncească mai mult și să câștige mai multă putere.

Sursa: kpopstarz

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s