BLACKPINK își face apariția neașteptat în cel mai recent episod din „The Simpsons”

Nu doar fanii nu au reușit să-și stăpânească entuziasmul!

De când trupa a debutat în 2016, BLACKPINK a acumulat popularitate internațional datorită talentului fetelor și a personalităților lor atrăgătoare.

Având în vedere popularitatea grupului ce crește pe zi ce trece, s-au făcut mai multe referințe neașteptate artistelor în diverse emisiuni de televiziune, incluzând și K-drama „Extraordinary Attorney Woo”, unde este menționată Jennie.

Recent, trupa BLACKPINK a fost pusă din nou în centrul atenției după ce grupul și-a făcut apariția în iubita serie animată „The Simpsons”.

Într-unul din videoclipuri, personajul Lisa stă pe bancheta din spate a mașinii în timp ce tatăl ei, Homer, conduce. De-a lungul emisiunii Lisa a clarificat că iubește muzica jazz și chiar cântă la saxofon. Totuși, când se află în mașină și Homer o întreabă dacă vrea să asculte jazz, Lisa răspunde „Nu am dispoziția potrivită pentru jazz. Să ascultăm al doilea gen preferat…

Homer apoi încearcă să ghicească ce ar putea fi, sugerând salsa, rap de școală veche și altele. La care Lisa spune mândră: „Îmi place K-pop, tată!” și Homer pretinde că știa de la bun început. Toate personajele din mașină, inclusiv Duff Man, încep apoi să cânte și să danseze pe melodia „Lovesick Girls” de la BLACKPINK.

Când videoclipul a fost lansat, fanii BLACKPINK și internauții au început să își transmită reacțiile. Deși serialul a mai avut referințe la K-pop în trecut, entuziasmul este trăit de fiecare dată.

Internaut: „Ce tocmai s-a întâmplat?

Internaut: „Lisa și Homer cântând `Lovesick Girls în The Simpson vă rog plâng!

Chiar și membrele trupei ș-au împărtășit reacțiile după vizionarea clipului. După ce acesta a fost lansat și pe rețelele sociale, Jisoo a postat la story pe Instagram o poză cu mesajul „Gahhh, este adevărat? Oh da.

Genul de muzică K-pop își demonstrează constant influența globală făcându-și apariția în cele mai populare emisiuni și serii TV.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s