Noul show de supraviețuire de la Kakao Ent. va debuta un grup virtual din idoli deja activi

Noul show de supraviețuire de la Kakao Entertainment, numit „GIRL’S RE:VERSE”, are intenția de a combina șarmul idolilor kpop cu conceptul de artiști virtuali pentru a debuta un grup de fete complet virtual.

Emisiunea este produsă de Cho Wook Hyung, unul din directorii emisiunii populare „Infinite Challenge”, și Park Jin Kyung, care a direcționat emisiuni precum „Dunia: Into a New World” și „My Little Television”.

„GIRL’S RE:VERSE” va aduce 30 de artiste feminine, care deja sunt active în industrie în trupe de fete. Ele vor concura pentru a ajunge în top 5, iar finalistele vor debuta într-un grup virtual. În timpul emisiunii, identitățile reale a participantelor vor fi ascunse. Abilitățile vocale și de dans, dar și expresiile facile ale participantelor vor fi capturate folosind tehnologia VR de capturare a mișcărilor, și vor fi proiectate în avatarurile respective în timp real. Când o participantă va fi eliminată, identitatea actuală va fi dezvăluită.

Artista Bada, coregrafa Aiki și personalitățile TV Boom și Pengsoo vor fi gazdele emisiunii. Potrivit producătorilor, fiecare participantă a ales numele și a creat o istorie pentru propriul avatar. Caracterele virtuale vor reflecta personalitățile reale ale participantelor, dar doar parțial. De asemenea, vor fi și jocuri de rol.

Producătorul Park a simțit că conceptul artiștilor virtuali poate fi dezvoltat și sub forma programelor de supraviețuire bine cunoscute în Coreea de Sud. El a spus: „Avatarurile virtuale primesc tot mai multă atenție în jurul lumii, iar în țari precum Japonia deja sunt artiști virtuali care activează… Noi ne dorim să aducem această energie integrând talentele vocale și de dans ale artiștilor kpop în caractere virtuale.”

Programul va avea premiera pe 28 noiembrie, la ora coreeană 19:00, pe KakaoPage și pe YouTube. Episoadele vor fi lansate în fiecare luni, la ora coreeană 21:00.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s