Toate membrele Dreamcatcher reînnoiesc contractele cu Dreamcatcher Company

All 7 Dreamcatcher Members Renew Contracts With Dreamcatcher Company

Dreamcatcher a reînnoit contractele cu agenția!

Pe 16 noiembrie, un reprezentativ de la Dreamcatcher Company a anunțat: „Recent, membrele Dreamcatcher au reînnoit contractele. Chiar dacă precedentele nu au ajuns la perioada de expirare, toate membrele Dreamcatcher au luat decizia de a reînnoi contractele lor bazându-se pe încrederea lor în agenție.”

Reprezentativul a continuat: „Agenția plănuiește să muncească din greu pentru a susține Dreamcatcher atât pe plan național, cât și global, pentru a asigura o creștere ca artist. Cerem fanilor să susțină grupul Dreamcatcher și să rămână interesați de cele șapte membre, care vor continua să crească cu Dreamcatcher Company.”

JiU, SuA, Siyeon, Yoohyeon și Dami au debutat inițial în 2014, în grupul MINX, și au debutat din nou ca Dreamcatcher în anul 2017, după ce Handong și Gahyeon s-au alăturat, lansând melodia de debut „Chase Me”. În acest an, grupul a câștigat primul trofeu din carieră cu „MAISON”. După revenirea cu „VISION” din luna octombrie, grupul este ocupat cu partea europeană a turneului mondial, iar concertul viitor va fi mâine, pe 17 noiembrie, la Tilburg, în Țările de Jos.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s