Kris Wu, condamnat la 13 ani de închisoare cu executare + va fi deportat în Canada

Kris Wu Sentenced To 13 Years In Jail For Rape By Chinese Court

Kris Wu, cunoscut și ca Wu Yifan, a fost oficial condamnat la 13 ani de închisoare de Curtea din Beijing!

În luna august a anului 2021, s-a raportat că artistul a fost arestat în baza suspiciunii comiterii infracțiunii de viol și reținut de poliția din Beijing.

Pe 25 noiembrie, Curtea din Beijing l-a condamnat pe Kris Wu la 13 ani de închisoare cu executare pentru două capete de acuzare. În urma investigației, Tribunalul din distrisctul Chaoyang l-a găsit vinovat pe artist de violarea a trei femei în perioada noiembrie-decembrie 2020 și l-a condamnat la 11 ani și 6 luni de închisoare. Tribunalul a spus – „Wu Yifan a profitat de trei femei în stare de ebritate… în casa lui.”

Totodată, Kris Wu a fost condamnat și la un an și 10 luni de închisoare pentru „infracțiunea de atragere de persoane cu scopul de a participa la activități sexuale imorale”, faptă săvărșită în iulie 2018, când acesta și mai mulți au asaltat două femei care erau de asemenea amețite.

După ce va executa cei 13 ani de închisoare, Kris W va fi imediat deportat în Canada, locul unde a crescut. Curtea a statuat – „Decizia a fost luată în concordanță cu faptele petrecute, avându-se în vedere și natura, circumstanțele și consecințele dăunătoare ale infracțiunilor.”

Biroul fiscal a anunțat că artistul a mai fost obligat și la plata unei amenzi în valoare de 600 de milioane de yuani (aproximativ 83.636.500 USD) pentru infracțiuni legate de impozite, inclusiv ascunderea veniturilor personale. Autoritățile afirmă că între 2019 și 2020, Kris Wu a făcut evaziune fiscală și a plătit doar 84 de milioane de yuani (aproximativ 11.709.100 de dolari) în loc de 95 de milioane de yuani (aproximativ 13.242.400 de dolari).

Kris Wu a debutat în 2012 în EXO, dar a părăsit trupa în 2014 din cauza unor probleme contractuale cu SM Entertainment. În urma procedurii de arbitraj, compania și artistul au ajuns la un acord, decizând rămânerea validă a contractului până în 2022 (cum a fost stipulat original).

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s