Kim Jonghyeon (JR) discută despre debutul său solo, gândirea lui și altele

Kim Jonghyeon (JR) On Being Nervous For His Solo Debut, His Mindset As A Lyricist, And More

Idolul a participat la un pictorial realizat de revista Singles!

După finalizarea ședinței foto, Kim Jonghyeon (JR) a ales să discute despre revenirea sa ca artist după cei zece ani petrecuți ca membru al grupului NU’EST. La începutul lunii noiembrie, artistul a lansat primul său mini-album solo intitulat „MERIDIEM”, care conține piesa de titlu „Lights”.

Legat de acest aspect, a explicat: „Cred că pot trăi în așa fel astăzi datorită acelor zece ani. M-am gândit că există numeroși fani cărora le-ar plăcea să-l vadă pe Kim Jonghyeon cântând o parte de rap, vocal sau dansând pe scenă. De aceea, mi-am propus să evidențiez începutul meu în cariera solo cu o latură care mă definește.”

Mai apoi, a adăugat: „Am fost incredibil de anxios în privința lansării albumului. Am exersat atât de mult încât am ajuns la punctul în care nu mai pot compara antrenamentul meu cu cel din trecut. Acum, a venit timpul să mă bucur.”

Idolul este menționat ca fiind compozitor și scriitor al versurilor pentru fiecare melodie inclusă în albumul „MERIDIEM”. Referitor la participarea sa activă, el a spus: „Le-am scris pentru a surprinde dorința mea de a deveni mai sincer și cu fanii mei, nu doar cu mine. Pentru a rezuma acest album într-o singură propoziție, aș spune: Mulțumesc, vă voi arăta asta acum!”

Mai apoi, Kim Jonghyeon și-a amintit un comentariu memorabil, împărtășind: „Un fan mi-a lăsat un comentariu în care mi-a spus că a devenit fanul meu după ce m-a văzut pe scenă. Sincer, am crezut că nu voi mai reuși să arăt acea imagine și în viitor. Acum sunt atât de fericit că pot să fac acest lucru. M-am simțit emoționat și recunoscător, fiind un moment în care am simțit o sumedenie de emoții.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s