Jung Kyung Ho discută despre relația cu Sooyoung din Girls’ Generation + părerea sa despre căsnicie

Jung Kyung Ho Dishes On His Relationship With Girls’ Generation’s Sooyoung + His Thoughts On Marriage

Actorul discută deschis despre relația sa fericită.

În cadrul unui interviu special pentru filmul „Men of Plastic”, Jung Kyung Ho a fost rugat să răspundă la o serie de întrebări personale, printre care a discutat și despre relația sa cu Sooyoung din Girls’ Generation. Cei doi se întâlnesc de zece ani.

După ce a fost întrebat de planurile sale legate de nuntă, actorul a spus: „Cred că ne vom căsători atunci când va veni momentul potrivit. Nu am avut niciodată o conversație concretă legată de acest aspect. Dacă va veni momentul potrivit, totuși.”

Mai apoi, acesta a adăugat: „În prezent nu prea acordăm atenție asura părerilor celorlalți. A trecut mult timp de când am început o relație, iar noi ne-am creat multe amintiri și am împărtășit multe unul altuia pe parcursul a celor zece ani. Deci ea este persoana cu care vorbesc cel mai mult, deoarece există lucruri pe care i le pot spune doar ei. Defapt, dacă stau să mă gândesc mai bine, ea e singura persoană cu care vorbesc.”

După, a spus zâmbind: „Ne încurajăm mereu unul pe altul cu căldură. Sooyoung a venit ieri la ceremonia de premiere VIP pentru a-mi viziona filmul. A spus că i-a plăcut. Suntem pe aceeași lungime de undă, astfel că ne respectăm munca reciproc atunci când vorbim de actorie.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s