BIGHIT MUSIC lansează o declarație oficială cu privire la înrolarea lui Jin din BTS

BIGHIT MUSIC Releases Official Statement Regarding BTS’s Jin’s Military Enlistment

Agenția oferă mai multe detalii legate de înrolarea artistului.

În data de 6 decembrie, agenția BIGHIT MUSIC a lansat o declarație cu pivire la înrolarea lui Jin din BTS. Mai jos aveți declarația completă!

„Bună. Suntem BIGHIT MUSIC.

Dorim să vă mulțumim pentru sprijinul acordat trupei BTS și să vă informăm cu privire la înrolarea lui Jin. Acesta își va îndeplini misiunea militară înrolându-se în serviciul obligatoriu. Vă rugăm să rețineți faptul că nu vom organiza niciun fel de eveniment oficial în ziua recrutării sale.

Ceremonia de înrolare reprezintă un moment ce trebuie respectat nu doar de personalul militar, ci și de familie. Pentru a preveni problemele legate de aglomerație, îi rugăm pe fani să se abțină de la participare. În schimb, vă cerem să păstrați în inimile voastre cuvinte de sprijin și rămas-bun.

De asemenea, vă sfătuim să nu reacționați negativ la achiziționarea de tururi neautorizate sau pachete de produse utilizând ilegal IP-ul artistului. Agenția noastră va lua măsurile necesare împotriva oricăror încercări de activitate comercială neautorizată care utiliează IP-ul.

Vă cerem dragostea și sprijinul față de Jin până își finalizează serviciul militar. De asemenea, agenția se va strădui să ofere tot sprijinul de care are nevoie în această perioadă. Mulțumim.”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s