Felix și Hyunjin din Stray Kids vorbesc despre carierele lor, succesul din acest an + altele

Felix And Hyunjin On Turning Points In Stray Kids’ Career, Their Success In 2022, And More

Cei doi idoli au luat parte la un pictorial organizat de revista Cosmopolitan!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, Felix și Hyunjin din Stray Kids au vorbit despre dezvoltarea constantă a trupei, după lansarea hitului muzical „God’s Menu”. După doar o lună de la lansarea celui de-al șaptelea mini-album „MAXIDENT”, Stray Kids a primit titlul de al doilea grup coreean din istorie care a obținut vânzări de milioane triple cu un singur album.

Legat de succesul lor, Felix a comentat: „Mă simt fericit. Nu-mi vine să cred. Toate aceste lucruri se datorează dragostei fanilor STAY.” Hyunjin a adăugat: „Este greu de crezut, dar datorită rezultatelor numerice, ajung să simt succesul nostru. Totuși, dacă e să fiu mai precis, aș spune că suntem acel grup care are potențialul de a se dezvolta și mai mult, mai degrabă decât cineva care e deja la înălțime. Atmosfera noastră nu este diferită față de aceea alături de care am debutat, iar scopul de a prezenta muzica noastră cât mai multor oameni a rămas neschimbat. Cred că suntem recunoscuți pentru potențialul nostru mai mult decât pentru cine suntem noi defapt.”

Când au fost întrebați care a fost momentul dezvoltării succesului lor, Felix a ales melodia „God’s Menu”, spunând: „A fost punctul de cotitură în care am simțit cum evoluția noastră muzicală s-a făcut remarcată. Cred că acela a fost momentul în care am creat genulmalatang taste”. De asemenea, mini-albumele „MAXIDENT” și „ODDINARY”, lansate în acest an, au reprezentant momente în care am reușit să ne întâlnim cu fanii pentru prima oară după valul pandemic.”

Hyunjin a împărtășit: „A fost un moment în care am simțit cu toții că depunem un efort având același scop și aceeași gândire. Acela a fost punctul culminant. Una dintre cele mai mari forțte care ne-a permis să ajungem în acele momente constă în puterea unității și echipei noastre de producție 3RACHA (Changbin, Han și Bang Chan). Sunte niște colegi grozavi!”

Anul viitor, Stray Kids va participa într-un nou turneu mondial, în cadrul căruia membrii vor vizita orașul natal al lui Felix, din Australia. Legat de acest aspect, idolul a spus: „Vreau să treacă mai repede timpul, pentru a ajunge pe aceea scenă împreună cu prietenii mei. Părinții, rudele și apropiații mei din Australia vor veni la acel concert să ne vadă. Sunt mândru că voi avea șansa de a arăta cât am evoluat, dar sincer sunt puțin entuziasmat.”

Dacă e să privim înapoi la discografia grupului Stray Kids, băieții au abordat mereu subiecte precum regăsirea. descoperirea unei noi identități, găsirea unei noi căi de mers, dovedirea valorii unei persoane, etc. În versurile melodiei „CASE 143”, aceștia au abordat pentru prima oară conceptul de iubire.

Legat de proces, Hyunjin a explicat: „Dragostea este un sentiment care pornește de la sine, așa că este o evoluție și o continuare a seriei pe care am început-o, gândindu-ne cine suntem noi. A fost o poveste de dragoste pe care trebuia să o facem în cele din urmă, dar din moment ce nou nu ne plac clișeele, am decis să abordăm acest concept în felul nostru. Am plănuit ca evoluțiile noastre să fie puternice și unice. Astfel că obiectul afecțiunii noastre a devenit un monstruleț format dintr-o inimă. Aceasta este povestea de iubire pe care am decis să o facem auzită în stilul nostru.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s