WAKEONE face o declarație în legătură cu foștii membri TO1, Jerome și Woong Gi + un alt membru a părăsit agenția

WAKEONE Addresses Former TO1 Members Jerome And Woong Gi’s “Boys Planet” Participation + Announces Min Su Has Left The Agency

Agenția le oferă fanilor răspunsurile mult așteptate.

În data de 29 decembrie, Mnet a lansat un videoclip în care concurenții viitoarei competiții „Boys Planet” au evoluat împreună pe melodia „Here I Am”. Imediat după ce evoluția a fost postată, fanii trupei TO1 au observat rapid faptul că printre participanți se află și foștii membrii ai grupului, Seong Min (Jerome) și Woong Gi. Fostul membru Min Su nu a fost văzut printre aceștia.

Ca răspuns al speculațiilor fanilor, agenția WAKEONE Entertainment a lansat o declarație oficială:

Suntem WAKEONE Entertainment. În prima jumătate a anului 2022, după câteva discuții aprofundate cu membrii agenției, Min Su, Seong Min și Woong Gi au decis să părăsească trupa TO1, pentru a se pregăti pentru noi începuturi.

În timp ce își contemplau planurile pentru viitor, Seong Min și Woong Gi s-au hotărât să aplice pentru a concura în cadrul emisiunii „Boys Planet”. Au făcut tot posibilul de a-și exprima dorința de a participa și voința de a se pregăti pentru audiții. În prezent, aceștia se află la filmări.

Până de curând, Min Su a încercat să se gândească la planurile sale de viitor alături de sprijinul agenției, însă a luat decizia de a-și rezilia contractul cu noi, pornind în căutarea unui nou drum. WAKEONEva continua să sprijine activitățile lui Seong Min și Woong Gi. Vă solicităm astfel sprijinul și interesul asupra celor doi. Vă rugăm să-l susțineți și pe Min Su, care se află în căutarea unei noi provocări.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s