Șapte drame din 2022 pe care trebuie să le vizionați

7 More Must-Watch K-Dramas Of 2022

A doua jumătate a anului 2022 ne-a încântat cu drame impecabile cu o istorie captivantă. Haideți să vedem ce drame au cucerit publicul și pe care puteți să le adăugați în lista vizionărilor!

„One Dollar Lawyer”

În drama „One Dollar Lawyer” joacă actorii Namgoong Min (în rolul lui Cheon Ji Hoon) și Kim Ji Eun (în rolul lui Baek Ma Ri). Cheon Ji Hoon este un avocat ce ia doar un dolar pentru serviciile sale. El e un avocat ce caută justiție și echitate pentru clienții lui și nu știe de frică.

Episoadele au creat vâlvă, mai ales pentru că istoria este foarte captivantă. Cu fiecare caz, unde defavorizații devin obstacole de netrecut cu ajutorul lui Cheon Ji Hoon, spectatorii vor iubi episoadele și mesajele pozitive care spun că lumea poate învinge răul chiar dacă e săracă sau fără susținere.

„Weak Hero Class 1”

„Weak Hero Class 1” este o dramă web bazată pe un webtoon de succes cu același nume. În aceste serii joacă Park Ji Hoon în rolul lui Yeon Si Eun, Choi Hyun Wook în rolul lui Ahn Su Ho și Hong Kyung ca Oh Bum Seok. Cei trei studenți devin o echipă și luptă cu bătăușii și criminalii din cartierul lor.

Aceste episoade au un mix perfect de prietenie, luptă cu crimele și acțiune. Este destul de răpitor să vedem cum trei prieteni devin mai apropiați și folosesc puterile lor pentru a învinge tipii răi. În ciuda unor schimbări și întorsături, aceste serii reușesc să captiveze atenția până la sfârșit. Să sperăm că va fi un al doilea sezon!

„Reborn Rich”

Când Yoon Hyun Woo (jucat de Song Joong Ki) este ucis, este născut iar fiind fiul companiei pentru care a muncit în trecut. Dar el ține minte totul din viața precedentă și își promite să trăiască noua viață cu scopul de a distruge compania pentru a se răzbuna.

Această dramă este definitiv una ce merită vizionată. „Reborn Rich” a dominat rating-urile, mai ales în Coreea de Sud. Spectatorii nu se pot sătura de personajul Yoon Hyun Woo, însetat de justiție, dar și de linia romantică pe care o are cu Shin Hyun Been. Caracterul lui Song Joong Ki are planuri de răzbunare complexe și cu multe întorsături, făcând această dramă una perfectă pentru a vă răsfăța în sentimentul de răzbunare și plăcere.

„Alchemy Of Souls”

„Alchemy Of Souls” este o dramă de gen fantasy romance, în care joacă actorii Lee Jae Wook (în rolul lui Jang Wook) și Jung So Min (în rolul lui Mu Deok), și unde soarta celor doi eroi devine întortocheată. Mu Deok are în corpul ei sufletul unui asasin de elită pe nume Naksu. Chiar dacă ea devine servitoarea lui Jang Wook, ea ajunge să-i predea lui cu scopul ca el să păstreze secretul ei.

Această dramă vă va lua pe valul aventurilor. Inima voastră nu va știa de pauză, iar cu un al doilea sezon promis, anticiparea mai multor momente de suspans e și mai mare. Istoria fanteziei jucate de Jung So Min și Lee Jae Wook este foarte frumoasă, dar și destul de dureroasă. Lumea magică și toată mistica episoadelor este scăparea tuturor celor care adoră genul fanteziei.

„Extraordinary Attorney Woo”

Woo Young Woo (Park Eun Bin) este un avocat geniu care are tulburări din spectrul autist. Ea a fost în stare să memorizeze cărți de legi de la o vârstă fragedă, iar această abilitate i-a adus un job la o firmă de avocatură. Ea muncește cu o echipă de avocați ce o susțin și îi ajută pe cei în căutarea dreptății, iar în același timp ea se găsește într-o linie romantică cu un coleg de muncă pe nume Lee Jun Ho (Kang Tae Oh).

Această dramă a luat lumea prin surprindere. Nimeni nu putea anticipa bucuria și emoțiile nemascate pe care Woo Young Woo și echipa ei le vor aduce. Privind-o cum Woo Young Woo trece prin obstacole diferite, dar și cum găsește iubirea alături de Lee Jun Ho ne face să credem că este drama cu scenariul perfect, oferind speranță și inspirație pentru mulți dintre noi.

„Little Women”

În „Little Women”, eroi principali sunt trei surori, rolurile cărora sunt jucate de Kim Go Eun, Nam Ji Hyun și Park Ji Hu. Toate trei surori sunt sărace și au fost abandonate de mama lor. Dar când cea mai mare soră, Oh In Joo, primește o sumă mare de bani de la un coleg de muncă apropiat, apare un mister unde ea se trezește că trebuie să lupte împotriva celei mai bogate familii din Coreea de Sud.

Episoadele acestei drame ne ține constant în suspans, și nu ne permite să ghicim viitoarea mișcare sau ce se va întâmpla la sfârșit. Întorsăturile și momentele speciale din această istorie, dar și abilitățile de actorie a celor trei actrițe, fac ca această dramă să fie una interesantă de privit. Cu Kim Go Eun nu poți da greș!

„The Queen’s Umbrella”

Kim Hye Soo joacă rolul lui Im Hwa Ryeong, regina palatului, unde prinții creează haos, care duce la conflicte și necaz. Fiind regina, ea trebuie să încerce mereu să-i țină pe calea ce dreaptă.

Această dramă poate părea amuzantă chiar de la început, întrucât Im Hwa Ryeong este văzută alergând în jurul palatului, în încercarea de a găsi fiii ei dornici de belea. Dar, pe lângă toate regulile de palat și problemele cu fii ei, povestea dramei arată pasiunea și inima unei mame. Mulți se vor trezi că au o asemănare cu regina Im Hwa Ryeong, ea fiind dornică să treacă prin multe de dragul copiilor ei. Răspunsurile dramei au fost doar pozitive, demonstrând că Kim Hye Soo este o regină a dramelor!

Care dintre aceste drame deja le-ați vizionat? Sunt și alte drame ce v-au captivat?

sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s