[CCC] Internauții readuc în discuție scandalul de bullying al lui Hyunjin din Stray Kids

Stray Kids' Hyunjin to reduce participation in US tour after sustaining injury

Internauții discută despre scandalul stârnit în urmă cu un an.

Recent, un internaut a postat un mesaj pe o platformă de discuții online, în care a scris: „Îl urăsc pe Hyunjin din Stray Kids mai mult decât înainte după ce am văzut secvența de bullying din kdrama „The Glory”. Nu mai sunt fan al trupei Stray Kids!”

Acesta a făcut o referință către scandalul de bullying școlar în care a fost implicat idolul anul trecut, după ce a primit diverse acuzații de la foștii săi colegi de clasă. Haideți să vedem ce au avut de spus celelalte persoane:

 1. Sunt gelos pe acest Hyunjin care e atât de protejat după ce a comis astfel de violențe la școală. El nu va fi înlăturat niciodată, din ce se pare. Fanele lui nu au obraz.
 2. Hărțuirea este hărțuire, indiferent din ce punct de vedere privești. Cine suntem noi să judecăm dacă un copil a fost agresat sau nu? Nu vreau să-l mai văd pe acest Hyunjin promovând…
 3. De ce Garam, care a ripostat de dragul prietenei ei, a fost agresată de oameni și a primit atât de multă ură? În cele din urmă, a fost dată afară.
 4. Chiar și după ce au urmărit „The Glory”, fanii lui Hyunjin încă îl protejează. Sper că și copiii lor vor fi hărțuiți ca personajul din dramă.
 5. Seo Soojin și Kim Garam au fost înlăturate, dar Hyunjin este cel care se menține puternic. Pun pariu că va câștiga cel puțin 3,8 miliarde de woni din activitățile lui solo până la jumătatea acestui an.
 6. Aceste lucruri s-au întâmplat în timpul desfășurării emisiunii „Kingdom”, când au apărut zvonuri unele după altele. Apoi, Hyunjin a intrat în hiatus.Chiar și victimelor abuzului li se oferă minim 10 zile de odihnă. El nu a fost un făptuitor, așa că de ce încă primește atâta ură?
 7. Eu cred că zvonurile sunt adevărate. Probabil că s-a întâmplat. El a spus că a glumit, dar poate victima nu a văzut-o ca pe o glumă.
 8. Deci, vreți să spuneți că Hyunjin, care a vorbit dur cu niște copii la școală, trebuie să plece? Dar ce spuneți de Irene din Red Velvet, care s-a purtat oribil cu membrii personalului? Ea ar trebui să își continuie activitatea?
 9. Idolii de sex feminin au fost aruncate și date afară, dar totuși el este încă acolo…….
 10. Urăsc să-i aud vocea!

Tu ce părere ai?

sursa: dailynaver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s