Jay din ENHYPEN își cere scuze pentru comentariile despre istoria coreeană

ENHYPEN’s Jay Apologizes For His Comments About Korean History

Idolul a scris un mesaj în care își cere scuze.

Recent, Jay și Sunghoon din ENHYPEN au susținut o transmisiune live, în cadrul căreia au interacționat cu fanii. La un moment dat, Sunghoon a spus: „În aceste zile, îmi dau seama că istoria coreeană poate fi chiar distractivă.”

Jay l-a completat spunând: „Eu prefer istoria mondială. Am învățat multă istorie coreeană când eram la școală. Nu cred că e atât de plină de informații. Dacă înveți câteva săptămâni din ea sau doar răsfoiești istoria, vei realiza că se încheie rapid. Pare a fi o nuvelă.

Comentariul artistului a stârnit o serie de reacții negative din partea fanilor. În data de 11 ianuarie, acesta a accesat platforma Weverse pentru a-și cere scuze în mod oficial. El a scris:

„Bună! Sunt Jay din ENHYPEN.

După ce am încheiat live-ul de pe Weverse de astăzi, am fost surprins când am văzut reacția fanilor. Indiferent de motiv, îmi cer sincer scuze față de ENGENE (fandom) pentru orice disconfort și inconvenient pe care le-am cauzat.

Am spus lucruri negative despre subiectul important al istoriei coreene doar pe baza opiniilor personale. Nu este un subiect despre care ar trebui să vorbesc urât, mai ales fără multe cunoștințe cumulate. Aceasta a fost o ocazie pentru mine, în care am realizat că mai am multe de învățat. Nu aveam nicio intenție de a ignora istoria și mândria noastră, dar recunosc că acele cuvinte ar fi putut face alte persoane să creadă astfel, așa că îmi cer scuze. Este vina mea.

De acum încolo, voi fi mai atent și voi învăța mai multe, pentru a devenit un artist de care ENGENE să fie mândri. Mereu învăt lucruri de la voi! Mulțumesc.”

sursa: soompi

Un gând despre „Jay din ENHYPEN își cere scuze pentru comentariile despre istoria coreeană

 1. ness

  oh? „istoria coreeană poate fi chiar distractivă?”


  am vizitat Muzeul Național de Istorie din Seul. e fascinant. multe chestii folosite în gospodărie sau chiar nave în mărime naturală, din câte îmi amintesc. odăi cu moda din trecut, ținute, obiceiuri etc.

  dar când am văzut tabelul cronologic al tuturor războaielor ce au avut loc de-a lungul istoriei Coreei… acolo e mult. mi s-a părut că tărâmul a avut o încăierare la fiecare pas. chiar mi s-a părut că au fost multe bătălii. lista aia avea mulți ani și perioade

  deci, Sunghoon, care parte din istorie e distractivă?

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s