Kang Sora și Jang Seung Jo sunt foști soți care merg pe linia fină dintre dragoste și ură în „Can We Be Strangers?”

Watch: Kang Sora And Jang Seung Jo Are Ex-Spouses Walking The Fine Line Between Love And Hate In New Drama Trailer

K-Drama „Can We Be Strangers?” lansează clipuri video ale cuplului de avocați divorțați format din Kang Sora și Jang Seung Jo. Cei doi vor afișa o chimie explozivă, jucând o poveste complicată aflată între dragoste și ură.

„Can We Be Strangers” este o nouă dramă de dragoste despre doi avocați specializați în divorțuri care se căsătoresc după 10 ani de relație, doar ca să ajungă să divorțeze ei înșiși. Când se întâlnesc din nou ca și colegi, după divorț, ies scântei între ei la tot pasul.

Kang Sora va juca rolul avocatei vedetă de divorțuri Oh Ha Ra, care este cunoscută drept „zeița litigiilor”, în timp ce Jang Seung Jo îl va juca pe fostul ei spiritual Goo Eun Beom, care este el însuși un avocat talentat.

Descrisă cu cele cinci cuvinte cheie soartă, dragoste, căsătorie, ură și separare, drama sugerează emoțiile turbulente ale relației dulci-amare din trecutul celor doi, ca momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată și s-au îndrăgostit, dar și cele în care relația lor s-a transformat.

În al doilea trailerul recent lansat se începe cu o scenă care simbolizează animozitatea dintre cei doi foști soți. Oh Ha Ra exclamă furioasă : „Îmi spui să împart un birou cu fostul meu soț?!” Apoi, în timp ce fostul ei atârnă pe marginea unei stânci implorând-o să-l salveze, Oh Ha Ra întreabă rece: „De ce nu mi-ai plătit pensia alimentară pentru luna aceasta?”

Fostul cuplu nu se poate opri din ceartă și în viața reală, făcându-l pe șeful firmei lor de avocatură să exclame frustrat: „Împăcați-vă! Sau mărit-o cu altcineva.” Amețit de inspirație bruscă, Goo Eun Beom ia sfatul șefului său la propriu și îi pregătește fostei sale soții  o întâlnire  oarbă surpriză – și din reacția ei se poate spune că ea nu este tocmai încântată de asta.

Cu toate acestea, chiar dacă cei doi avocați se ceartă cu fiecare ocazie, unul dintre colegii de muncă subliniază: „Ura poate fi și dragoste. O iubire și mai pasională.” Destul de sigur, tensiunea sexuală dintre cuplu ajunge în cele din urmă la punctul culminant în imaginația lui Oh Ha Ra – și într-o încercare disperată de a scăpa de idee, ea exclamă: „Trebuie să fi înnebunit!”

Trailerul se termină cu Oh Ha Ra și Goo Eun Beom întrebând la unison: „Deci… putem fi străini?”

 

Watch: Kang Sora And Jang Seung Jo Impress Staff With Their Chemistry During “Can We Be Strangers” Poster Shoot

„Can We Be Strangers?” (care a avut premiera prin Genie TV pe 8 ianuarie) va începe difuzarea pe ENA pe 18 ianuarie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s