Jimin din BTS vorbește despre colaborarea alături de Taeyang din Big Bang, trupa sa și altele

BTS’s Jimin Talks About Collaborating With His Idol Taeyang, Relying On His Members, And More

Idolul a participat la un pictorial realizat de revista W Korea!

Jimin din BTS a fost selectat pentru a fi imaginea revistei pentru luna februarie. De asemenea, idolul a devenit recent ambasador al mărcii Dior. După ce persoana care s-a ocupat de interviul acestuia l-a felicitat pentru realizările sale, Jimin a spus: „Sunt foarte recunoscător pentru că am devenit ambasador global al brandului Dior. Cred că este un lucru foarte semnificativ.”

Legat de faptul că va participa la Săptămâna Modei de la finalul acestei luni, el a comentat: „Nu am mai fost niciodată la eveniment, așa că sunt îngrijorat că voi deveni anxios sau emoționat.”

Mai apoi, Jimin a fost întrebat despre lucrurile care îi aduc fericirea. Interviatorul a menționat faptul că, în general, membrii BTS vor da același răspuns la această întrebare, spunând că fericirea lor este reprezentată de fanii ARMY. Legat de acest aspect, idolul a spus: „Ați putea crede că este de la sine înțeles faptul că voi menționa fanii ARMY, dar chiar nu îi pot uita. După ce a trecut atât de mult timp, fie că eram fericit sau trist, bucuriile și problemele le-am avut alături de ei. Dacă e să discut despre lucruri simple, cred că hobby-urile sau ieșirile cu prietenii mă fac fericit.”

La începutul acestei luni, Taeyang din Big Bang a lansat melodia „VIBE” în colaborare cu Jimin. Artistul a comentat plin de entuziasm: „Taeyang este idolul meu. E o exagerare, dar pot spune că am ajuns să muncesc din greu pentru a deveni cine sunt astăzi, pentru a îndeplini acest lucru. Am avut scopul de a lucra cu el din punct de vedere muzical. Când eram tânăr, am simțit și am învățat multe dn activitățile sale promoționale.”

Mai apoi, a adăugat: „Când m-a contactat pentru a-mi propune să lucrez cu el pentru o melodie, credeam că e totul o minciună. În timp ce am muncit alături de el, am descoperit faptul că Taeyang este o persoană chiar mai bună și mai cool decât credeam eu inițial. Am fost impresionat de grija pe care a avut-o în timpul procesului de producție. M-a făcut să-mi doresc în continuare să fiu un cântăreț bun, care se descurcă foarte bine pe scenă.”

Când a fost întrebat despre realizările sale din anul 2022, Jimin a răspuns: „A fost o perioadă în care mi-am abordat colegii de trupă mult, spunându-le că mă simt pierdut. Ceilalți membrii m-au alinat și mi-au oferit încrederea, împreună cu puterea lor, pentru a continua pregătirea pentru albumul meu solo. Vreau să mă laud cu faptul acesta: Că am alături de mine niște persoane la care pot alerga de îndată, spunându-le că îmi este greu.”

Mai apoi, a fost întregat despre un lucru pe care îl simte necesar în viața sa, iar idolul a ales timpul. El a explicat: „Am nevoie de timp să-mi organizez cei douăzeci de ani, să accept faptul că ajung la treizeci și să-mi caut o direcție de urmat în viață după aceea. De asemenea, am nevoie de timp pentru a-mi finaliza albumul și pentru a mă bucura de momentele petrecute alături de prietenii mei…Vreau doar să am mai mult timp.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s