[CCC] O fană a fost abuzată de securitatea de la concertul trupei THE BOYZ în Japonia

21 ianuarie a fost prima zi a concertului de două zile „THE BOYZ FAN CON:THE B-ROAD IN JAPAN” a trupei THE BOYZ. După concert, o fană a dezvăluit prin ce a trecut după o încăierare cu securitatea de la concert.

Fana a postat mai multe postări pe contul ei de twitter mmmtakita, unde a dezvăluit o poză cu șuvițe de păr, comentând că au fost smulse de securitatea japoneză de la concert: „Nebunii ăia m-au apucat de păr și m-au tras după ei. Priviți cât de mult păr am pierdut.”

Apoi, a doua postare arată telefonul ei cu ecranul distrus: „Wow… chiar dacă nu am făcut poze ei mi-au luat telefonul și au călcat pe el. Cum e asta normal? Ecranul telefonului meu e stricat. Cine va lua responsabilitatea pentru asta?”

O a treia postare este mai violentă, pozele prezintă o vânătaie bună pe mâinile fanei. Aici, fana îi numește pe paznicii de la concert „bătăuși ce au trecut de limită”: „Doi bărbați împotriva unei fete și pentru ce? Simt că mâinile mele sunt spulberate… ce fel de paznici de securitate sunt ei? ei sunt bătăuși ce au trecut de limită.”

Chiar dacă ea a spus că nu a făcut poze, o altă postare face aluzia că ea a încercat totuși să încalce regula: „Am avut o discuție lungă cu paznicii. Dragi paznici, de ce eu sunt tratată ca un nimic pe când fanii locali pot face poze, huh?”

Internauții de pe TheQoo au adus imediat acestor postări mai multă atenție. Chiar dacă fanii kpop ce încalcă regulile de filmare sunt de obicei înlăturați de la locul evenimentelor, internauții sunt de acord că nivelul de brutalitate primit de această fană este peste limită. Unii consideră că aceste acțiuni pot fi și o crimă de ură, luând în considerare că fana este o coreeană în Japonia.

  1. ??? Ea trebuie să-i de-a în judecată, nu?
  2. ?????????????? Care e sensul pentru toate astea???
  3. Nu știu dacă doar astea pot servi ca dovezi dar nu ar trebui ea să meargă la ambasada japoneză sau la poliție?
  4. Japonia a fost deja prinsă discriminând fanii coreeni în trecut, dar acum ei pur și simplu renunță și trec la violență?
  5. Ei trebuie dați în judecată. Nu e aceasta considerat un asalt?
  6. Asta e o nebunie. E considerat un asalt. Și cine va compensa acel telefon?
  7. La naiba ei trebuie dați în judecată. Sper că ea va fi compensată pentru telefonul ei
  8. Ce nebunie. Asta e considerat să fie ură pentru coreeni, nu?
  9. Sunt ei gangsteri? ㅋㅋㅋㅋ Sunt nebuni
  10. E un asalt. La judecată cu ei

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s