Jennie din BLACKPINK vorbește despre dorințele sale pentru 2023, ce ia mereu când călătorește și altele

BLACKPINK’s Jennie Opens Up About Her Travel Routines, New Year Wishes, And More

Jennie a oferit un interviu pentru revista Vogue Korea!

Pe 17 ianuarie, revista de modă a dezvăluit pictorialul minunat cu Jennie. Artista a participat la o ședință foto în Berlin, Germania, în timpul turneului trupei BLACKPINK din Europa. Când a fost întrebată cum își echilibrează viața atunci când călătorește mereu dintr-un loc în altul datorită meseriei, Jennie a răspuns – „Am simțit că este important să creez un mediu unde să mă simt cât mai familiară și confortabilă posibil. Din acest motiv, de fiecare dată când am turneu, obișnuiesc să-mi iau multe bagaje, ca și cum mi-aș muta camera mea așa cum este, dar dintre toate lucrurile, perna mea e cea mai importantă. Mă asigur că îmi iau perna pe care o folosesc acasă ori de câte ori merg în străinătate,”

Când a fost întrebată dacă există ceva ce face întotdeauna când vizitează anumite orașe, Jennie a împărtășit – „Îmi place să merg în locurile unde pot simți atmosfera unică a orașului. Uneori vizitez obiective turistice sau mă duc la târguri. În timpul turneului din Europa, am fost la târgul de Crăciun din fiecare oraș.”

Când a fost întrebată cum se simte că reprezintă un model de urmat, Jennie a comentat – „Să fiu modelul de urmat al altei persoane e o onoare foarte mare și sunt recunoscătoare. Sper că în acest an să fiu un exemplu și mai bun pentru oamenii care mă susțin.”

Artista din BLACKPINK a mai vorbit și despre lucrurile ce o inspiră recent – „Obișnuiesc să mă inspir foarte mult din lucrurile mărunte. Mă inspir din forma norilor, reviste și oamenii pe care îi întâlnesc întâmplător în drumul meu. Recent, am fost foarte inspirată de clădirile și persoanele pe care le-am văzut de-a lungul turneului din Europa.”

Pentru Jennie, 2023 a început cu turneul mondial BLACKPINK, deci cu treabă. Când a fost întrebată ce dorește să facă în noul ca o ‘persoană obișnuită’, cum s-a descris anterior, aceasta a răspuns – „Anul trecut am fost foarte ocupată, a fost haotic. Pentru anul acesta, în afară de munca mea, îmi doresc să fie un an, în care voi avea grijă mai mare de mine și de persoanele la care țin. Îmi doresc să petrec mai mult timp cu oamenii pe care îi iubesc.”

Mai jos aveți restul de poze cu Jennie!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s