Yugyeom din GOT7 vorbește despre noua agenție și trupa sa + altele

GOT7’s Yugyeom Talks About Life At His New Agency AOMG + Promoting Without His Bandmates

Idolul a fost invitat să participe la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus!

În anul 2021, Yugyeom din GOT7 a semnat un contract exclusiv cu agenția AOMG, după ce și-a reziliat contractul cu JYP Entertainment. În prezent, acesta se află într-un turneu asiatic alături de colegii săi de agenție, intitulat „FOLLOW THE MOVEMENT”.

În momentul în care a pozat pentru pictorial, Yugyeom se pregătea să ia primul zbor înapoi în Coreea, după ce a participat la un concert în Singapore. În cadrul interviului care a urmat mai apoi, cântărețul a spus: „În timpul concertelor care se află sub eticheta AOMG, totți artiștii diferiți se adună pentru a interpreta genurile muzicale la care sunt pricepuți. Însă, atunci când interpretăm o melodie de grup, se simte de parcă am fi o echipă, iar acest lucru este fascinant și distractiv!”

Când a fost întrebat despre ceea ce simte promovând solo, fără ceilalți membri ai trupei GOT7, el a spus: „Există argumente pro și contra în această situație. Momentan, cred că mi se potrivește promovarea activităților solo. În prezent, relație dintre mine și membrii GOT7 e de prietenie. Se simte ca prietenie de demult.”

Mai apoi, Yugyeom a spus: „Zilele acestea, m-am apucat de antrenament MMA. (arte marțiale mixte) Pentru că sunt coleg de agenție cu jucătorul Jung Chan Sung, merg să mă antrenez la sala sa de sport aproape zilnic.”

În cele din urmă, acesta a adăugat: „Scopul meu actual este de a-mi arăta adevărata față prin intermediul muzicii și evoluțiilor mele.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s