Kihyun din MONSTA X vorbește despre perspectiva sa, trupă și altele

MONSTA X’s Kihyun On Being Inspired By His Bandmates + How His Life Philosophy Changed In His 20s

Artistul a luat parte la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus!

Recent, Kihyun din MONSTA X a devenit imaginea revistei pentru luna februarie. În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, idolul a reflectat asupra tinereții și frumuseții sale.

Explicând faptul că „tinerețea” reprezintă doar o perioadă anume de timp, acesta a spus: Orice moment poate deveni tinerețea ta. Indiferent dacă ai 60 sau 70 de ani, dacă strălucești, atunci asta e tinerețea ta!”

Mai apoi, acesta a dezvăluit faptul că, de-a lungul celor opt ani petrecuți alături de MONSTA X, mentalitatea sa s-a schimbat într-un mod radical. El a explicat: „Abia îmi aduc aminte de momentul în care mi-am luat o pauză pentru a mă bucura de cei douăzeci de ani ai mei. Am trăit mereu cu această idee fixată pe care mi-am implementat-o în minte, cu gândul că trebuie să fac mereu bine. Dar în prezent, am decis că trebuie să las aceste sentimente deoparte. Am decis să îmi trăiesc viața într-un mod mai relaxant, având o perspectivă mai largă.”

Cât despre motivația sa pe parcursul celor opt ani, Kihyun a discutat cu afecțiune despre ceilalți membri ai trupei MONSTA X.

Acesta a împărtășit: „Colegii mei de trupă au avut o mare influență asupra mea. Cei din MONSTA X sunt foarte buni în a-și exprima sentimentele. Poate că par puțini distanți, dar defaăpt sunt foarte sinceri. Datorită lor, am devenit mult mai muncitor și m-au inspirat. Acele emoții ale lor mi-au oferit mângâiere în momentele grele.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s